hw
Nové televizory TCL řady C s herním režimem Game Master a Game Master PRO

Nové televizory TCL řady C s herním režimem Game Master a Game Master PRO
18:45, 13.04.2021

TCL Electronics (1070.HK) posílila vedoucí pozici na globálním poli výroby spotřební elektroniky a uvedla nové modely televizorů řady C i originální soundbar TS8132. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby nabídly ucelený a výjimečný zážitek audiovizuální zábavy. Do řady televizorů C patří nové modely C72, C72+ a C82. Budou dodávány v celé řadě velikostí od 43 až do 75 palců.

Nejlepší zážitek a hraní jako profesionál

Pro hráče video a počítačových her je odezva systému televizoru stejně tak důležitá jako obrazové podání. Řada C72 přináší automatický režim Game Master s HDMI 2.1 a ALLM, kdy si hráči užijí nízké latence systému a nejlepšího nastavení obrazu při hraní her. Navíc C82 i C72+ mají automatický režim Game Master Pro s novým rozhraním HDMI 2.1 48 Gbps pro vyšší obnovovací frekvence včetně 4K při 120 fps. Použitá technologie VRR eliminuje trhání obrazu a zamrzání pro plynulou hru s více detaily.

Klik pro zvětšení (Nové televizory TCL řady C s herním režimem Game Master a Game Master PRO)

“Zájem doma sledovat sportovní přenosy a zábavní pořady nebo hrát hry roste a v růstu bude pokračovat. Lidé chtějí lepší produkty s tím, jak tráví vice času doma, a chtějí získat maximum ze stále dokonalejšího digitálního obsahu. Nové technologie, rozlišení 4K, chytré funkce, umělá inteligence, velkoformátové obrazovky, technologie QLED a Mini-LED a pohlcující zvuk patří mezi hlavní požadavky, které zákazníci vyžadují. Je mi ctí oznámit, že nové produkty TCL na tato očekávání zákazníků odpověděly a přinášejí skvělé zážitky za dostupnou cenu,” komentuje Frédéric Langin, vicepresident TCL Europe pro obchod a marketing.

Více o nových televizorech TCL řady C

Nové televizory TCL řady C zahrnují tři nové modelové řady, které všechny zobrazují svým způsobem to nejlepší:

TCL C82: Záleží na každém detailu
4K Mini-LED TV a QLED, Android TV a zvukový systém Onkyo
TCL C72+: Bezchybné zobrazení pohybu
4K QLED TV a 100 Hz i Android TV
TCL C72: Nekonečná paleta barev
4K QLED TV a Android TV

Klik pro zvětšení (Nové televizory TCL řady C s herním režimem Game Master a Game Master PRO)

Bezkonkurenční podání barev a kvalita realistického zobrazení

Díky špičkové technologii Quantum Dot, ale také procesoru AiPQ a technologii Deep Learning poskytují všechny modely (C72, C72+ a C82) 100% objem barev ve filmové kvalitě. Miliarda barev a odstínů se schopností rozpoznávat charakter děje, který se na obrazovce odehrává, a přizpůsobit barevné podání, zajistí plně realistický obraz. Navíc řada C82 využívá vlastní technologii TCL Mini-LED, která zajištuje vysoce výkonný systém s obrazovkou rozdělenou do dvaceti rejstříků dynamického rozsahu s tisíci diodami. To vše přináší neuvěřitelný jas pro dramatičnost obrazu a bohatší realistický výkon HDR. Tyto precizně ovladatelné diody Mini-LED přinášejí dechberoucí kontrast, který z řady C82 dělá televizory schopné odhalovat nové detaily v tmavých scénách a současně přinášet spektakulární jas pro větší hloubku obrazu a množství detailů ve velkých formátech.

Řada TCL C82 využívá technologii 4K HDR Premium, která poskytuje jedinečný zážitek s vysokým rozsahem dynamiky zobrazování pro skvělý jas, výjimečné detaily a jasné přesné barvy. Řada C72 a C72+ pak využívá 4K HDR PRO v kombinaci s technologií quantum dot. HDR PRO poskytuje zážitek plný přesných barev a jemných detailů. Uživatelé mohou zažít neuvěřitelnou kvalitu v zobrazení detailů, které filmaři zamýšleli dostat do záběrů. Obraz je plný detailů stejně jako přirozený svět. Tyto televizory tak umožní hlubší ponoření do děje.

Díky nativní 100Hz obrazovce u televizorů řady C82 a C72+ si mohou uživatelé vychutnat zobrazení scén s rychlým pohybem, jako je sport nebo akční scény, v ostrých detailech a realistickém plynulém zobrazení. Navíc C82 přináší vertikální skenování pro zvýšení ostrosti zobrazení rychle se pohybujících objektů. Nic tak nepřekoná zobrazení pohybu ve 100 Hz. Řada C72 je vybavena technologií Motion Clarity pro jemné zobrazení a vylepšení zobrazení pohybu.

Všechny nové modely řady C mají multiformátový HDR pro maximalizaci rozlišení 4K a podporu nejlepších formátů, ať už Dolby Vision na Netflixu, Disney+ nebo obsahu HDR 10+ na službě Amazon Prime Video. Řada C72+ a C82 má navíc technologii 4K HDR Dolby Vision IQ, která optimalizuje obrazovou kvalitu tím, že přizpůsobuje obraz okolním světelným podmínkám.

DALŠÍ

CGwillWin