hw
recenze
SanDisk - Apex Legends Switch card

SanDisk - Apex Legends Switch card - recenze
SanDisk - Apex Legends Switch card - recenze
10:30, 27.04.2021

Tak ako my sami postupom veku prirodzene strácame vitalitu v rôznych stupňoch degradácie (česť výnimkám), ani naša pamäť na tom často nebýva o nič lepšie a pri tej hromade informácií, aké musíme dennodenne tlačiť do tých šišiek pevne usadených na krku, je pochopiteľné, že na niečo skôr či neskôr zabudneme - neviete, prečo toto vlastne píšem? Tak či onak, v prípade elektroniky, ktorá sa nemusí pravidelne holiť a chodiť tam, kam aj kráľovná peši, je na rozdiel od nás bežných smrteľníkov vždy možnosť internú pamäť podporiť väčšou kapacitou. Špecifickým príkladom je prenosný hardvér formátu Nintendo Switch, ktorý žije a dýcha vďaka možnosti onoho rozširovania pamäte pomocou microSD kariet. Významným partnerom pre vás, ak tento systém vlastníte, sa môže stať značka The SanDisk, ktorá je celosvetovo vyhláseným reprezentantom kvality za rozumnú cenu. Poďme sa teraz spoločne pozrieť na jednu z ich dizajnovo špecifických kariet.

Malá bezodná kapsa

Klik pro zvětšení (SanDisk - Apex Legends Switch card - recenze)

Hybridná platforma Nintendo Switch, kam už samozrejme spadajú obe klasické verzie (nový akumulátor a jemne vylepšené črevá), ako aj kompaktnejší Lite, v súčasnosti podporuje vloženie microSD karty s maximálnou kapacitou 2TB. Všetko v tomto prípade záleží od toho, akú formu hrania preferujete a či dávate prednosť digitálnemu obsahu pred klasickými kartičkami, alebo volíte zdravú strednú cestu. Pri úplnom prechode na digitálny obsah sa už krátko po zakúpení danej platformy bez poriadnej pamäťovej karty jednoducho nezaobídete a skôr či neskôr je preto nutné investovať aj týmto smerom. Skvelou voľbou sa tu stáva práve prst ukázaný smerom k radu Sandisk, ktorý vám v tomto ohľade môže výrazne navýšiť inak interne dosť limitovanú pamäť danej konzole. Nám sa do redakcie, mimo iného, dostala zaujímavá kooperácia medzi výrobcom kariet firmou Western Digital a Electronic Arts. Druhá menovaná a vo svete hier notoricky známa značka je vydavateľom populárnej battle royale hry Apex Legends a práve jej insígnie sa dostali vo forme artu na povrch karty, v našom prípade s kapacitou 128 GB.

Koľko máte doma takýchto kariet?

Klik pro zvětšení (SanDisk - Apex Legends Switch card - recenze)

V danom graficky celkovo peknom prevedení, kde na striebornom podklade dominuje logo spomínanej multiplayer značky, je možnosť jednej jedinej kapacity (128 GB). Cena sa pritom pohybuje na hranici tridsiatich dolárov, čo je za poskytnutú kvalitu zápisu a prenosu viac ako dobrá suma - rýchlosť dát pri čítaní je 100MB/s a pri zápise 90MB/s. Samozrejme, že je ideálnejšie vraziť si do Switchu tú najväčšiu podporovanú kartu a modliť sa, aby sa nestihla naplniť skôr, než príde Nintendo s ďalšou konzolou, avšak ja sám mám v obale od Switchu uskladnených hneď niekoľko microSD kariet s rôznym obsahom a podľa potreby si ich len prehadzujem - veď výmena je jednoduchá, ak nemáte práve na rukách narazené zváračské rukavice. Navyše tu práve pri takýchto zaujímavých kolaboráciách alebo fúziách, ak chcete, často zafunguje menšia forma zberateľstva, ktorá na nejaké to zbytočné míňanie vlastných úspor sotva berie ohľad. Tak či onak práve uvedených 128 GB vám stačí nielen na plynulý chod Apex Legends vo verzii pre Switch, ale ešte vám ostane dostatok miesta na stiahnutie ďalšej hromady nezávislých arkád.

V balení nenájdete SD adaptér

Klik pro zvětšení (SanDisk - Apex Legends Switch card - recenze)

SanDisk - Apex Legends Switch card je ideálnym pomocníkom pre majiteľa Switchu a samotný koncept tejto pamäťovej karty s veľkosťou 0.04 x 0.59 x 0.43 len podtrháva rokmi preverenú tradíciu daného radu, nech už sa rozprávame o akejkoľvek kapacite. Tam, kde spoločnosť Nintendo nedokázala priniesť oveľa vyššiu internú pamäť pre svoj hardvér, tak prichádza šanca na siahnutie po značke SanDisk, ktorú vám osobne môžem maximálne len odporúčať. Nech už ste fanúšikom v tomto texte niekoľkokrát spomenutej hry, alebo chcete zvoliť systémom maximálnu povolenú kapacitu - v oboch scenároch očakávajte spokojnosť.



Za poskytnutí produktu na recenzi děkujeme společnosti Western Digital

Klik pro zvětšení (SanDisk - Apex Legends Switch card - recenze)


CGwillWin