The Burning Crusade přijde brzy a to včetně poplatku za klon postavy

The Burning Crusade přijde brzy a to včetně poplatku za klon postavy
16:08, 15.05.2021

Pamatujete, když Blizzardí heslo bylo “Bude to hotový, až to bude hotový”? Ano, v posledních letech to není úplně pravidlem, ale všichni doufáme, že z fiaska jménem Warcraft III: Reforged se vývojáři poučili. Na BlizzConline bylo oznámeno několik titulů, ale co se týče informací ohledně termínů doručení, na to byli zástupci Blizzardu skoupí.

Teď ale alespoň víme, že návrat datadisku The Burning Crusade, se plánuje na první červen letošního roku, zbývá tedy jen měsíc a půl. Tento datadisk je mezi hráči obecně považován za jeden z nejoblíbenějších (možná vůbec nejoblíbenější, ale jedná se o bratrovražedný souboj s Wrath of the Lich King) a všichni doufáme, že se to povede na jedničku.

Klik pro zvětšení (The Burning Crusade přijde brzy a to včetně poplatku za klon postavy)

Trochu méně pozitivní zprávou je, že pokud svou postavu z WoW: Classic nechcete přenášet, ale zkopírovat, aby vám zůstala postava na obou prostředích, musíte zaplatit transakční poplatek. Ten činí 15$ či 12€, původně však Blizzard po hráčích požadoval více než dvojnásobek - 35$, což opodstatněně nemálo lidí namíchlo a následně se na oficiálním fóru objevila zpráva o snížení ceny. Alespoň že tak.

DALŠÍ

CGwillWin