Přibude do Fortnite další zvučné jméno?

Přibude do Fortnite další zvučné jméno?
00:54, 06.07.2021

Fortnite je bezesporu jedna z nejhranějších her na světě. Z multiplayerového kousku z dílny Epic Games, který v roce 2017 spatřil světlo světa, se za pár let stal gigant, který konkuruje Minecraftu, chrlí neustálé novinky a merch a hlavně vydělává neskutečné množství zlaťáčků.

K tomu aby si ale udržel přízeň hráčů nestačí jen sem tam hodit nějaký ten update a hrajte si děcka. Je třeba neustále sunout nový obsah například formou eventů odrážejícími současné trendy. Setkat jsme se tak mohli s císařem Palpatinem slibujícím pomstu nebo samotným Thanosem i s jeho legendární luskající rukavicí. Momentálně je hitem ve hře padouch Loki, ačkoliv se objevují stížnosti, že díky jeho helmě s rohy je viditelnost hráčů přeci jen menší.

Nejen z fiktivních postav živ je vývojář a proto se ve hře objevují i reálné postavy nebo alespoň jejich internetová alter ega. V minulosti se tak ke spolupráci upsal například rapper Travis Scott nebo youtuběři LazarBeam, Loserfruit, a TheGrefg. Hlavně u youtuberů je spojení se hrou nejvíc výhodné. Youtuber získá díky obrovskému množství hráčů větší fanouškovskou základnu a naopak za to přivede do sítí vývojářů nové mladé mušky toužící po skinech a dalších vychytávkách za zlaťáčky rodičů. Dokonalá symbióza.

Fortnite se ale nehemží jen drobotinou nebo mladými adolescenty, a tak je třeba nalákat i na jiná jména například z oblasti sportu. Nedávno tak proběhl cross event se zaměřením na NBA. Přitom si někteří všímavější hráči všimli, že chybí jedna z hvězd tohoto sportu, čtyřnásobný vítěz finále přezdívaný "King James".

Znalejší už možná tuší, jiní Googlí a ten zbytek nebudeme dlouho napínat. Dámy a pánové, zde přichází nový skin s výškou 2,06 m, váhou 113 kg a celkovou velikosti pár MB na disku Jaaameees LeeeeeeBroooooooon.

Alespoň to tvrdí uživatel Twitteru s nickem Shiina. Kdy a zdali se tak stane ovšem neuvádí, takže se jedná zatím spíše o domněnku. Vzhledem k jeho výše uvedené absenci v eventu to zní vcelku logicky. Do karet tomu hraje i blížící se film Space Jam: Nový začátek, kde LeBron nahradí po boku Bugse Bunnyho kolegu Michaela Jordena.

.

Tak co? Dáte basketbalistovi do ruky laserovou pušku a necháte ho postavit pár zdí?


DALŠÍ

CGwillWin