Bloober Team vyvíja až 3 hry a naznačuje, že ani jednou z nich nie je Silent Hill

Bloober Team vyvíja až 3 hry a naznačuje, že ani jednou z nich nie je Silent Hill
14:56, 09.07.2021

Ako sme vás pred časom informovali, poľská spoločnosť Bloober Team (The Medium, Observer, Layers of Fear) uzatvorila strategické partnerstvo s japonským koncernom Konami. Tento lukratívny obchod im umožní pracovať s rôznymi IP značkami, kam pochopiteľne spadá aj Silent Hill.

Podľa najnovších správ, ktoré paradoxne vychádzajú z internetovej stránky Európskej únie spravujúcej žiadosti o granty vieme, že firma v minulosti pripravovala až tri hry súčasne. Tie nesú kódové označenia Black, H20 a Dum Spiro. Práve H20 je priame pokračovanie Layer of Fear, čo už potvrdil Tomasz Gawlikowski - PR šéf Blooberu. Jedným dychom však dodáva; že z ďalších dvoch kódových označení je aktívnym projektom len Black (fakticky ide o úplne inú hru než pôvodne chceli robiť). Black mal byť pôvodne vecou z pohľadu prvej osoby zasadenou do stredovekej Európy zdecimovanej útokom mimozemskej entity.

Tento koncept však Bloober zmenil a teraz ide o úplne niečo iné. Tomasz však dodal, že dve novinky z ich dielne budú oveľa väčšími hrami než projekt The Medium a ani jedna z hier nereprezentuje to čo internet rieši posledné týždne. Týmto vyjadrením nám, fanúšikom série Silent Hill, pekne podkopol nohy. Zase raz nevieme na čom sme a kto, ak vôbec niekto, na novej časti série SH pracuje.


DALŠÍ

CGwillWin