Fifa 22 má první výkop

Fifa 22 má první výkop
09:23, 13.07.2021

Tak jako je jisté, že ráno vyjde Slunce a večer Měsíc, tak letos jako vždy dorazí na naše stroje nová FIFA. Fotbalová legenda nese nepřekvapivě číslovku 22 a má pro nás několik novinek. Osobně znám několik hráčů, kteří si pořídili svá železa jen proto, aby mohli celý rok kopat do míče a až se navrší čas přezuli jen do nových kopaček, přivítali nové hráče, rozloučili se se starými a znovu začali nahánět mičudu po stadionu.

Milí trenéři pomalu se tak začněte chystat na finální zapískání a odchod do sprch. Nová sezona začíná již 1. října tohoto roku. Pomalu se tak můžete začít těšit na nové koně ve svých stájích a propočítávat statistiky posílených nebo oslabených soupeřů. Navíc se dostane na nové módy a drobné úpravy v těch starých.

Pokud hru nicméně už vyhlížíte v obchodech, pozor ať si ji nespletete s ročníkem 21. Na nově odhaleném coveru ročníku 22 je totiž podruhé v řadě útočník Pařížského Saint-Germain Kylian Mbappé.

Ačkoliv hvězda na coveru zůstává, technika na nikoho nečeká a pokrok se ani v době Covidu nezastavil. Poslední odhalenou novinkou je systém pojmenovaný "HyperMotion" Samo EA o novince prohlásilo, že nová technologie umožňuje integraci vůbec prvního snímání pohybu 22 profesionálních fotbalistů s vysokou intenzitou. Patentovaný algoritmus EA se navíc učí z více než 8,7 milionu snímků zachycených během zápasu na jejichž základě vytvoří nové animace v reálném čase a vytvoří tak reálný nebo alespoň co nejvěrnější pohyb hráčů napříč různými interakcemi na hřišti. Ať už se jedná o střelu, přihrávku nebo centr, HyperMotion mění způsob, jakým se hráči pohybují s míčem nebo bez něj.

Prohlášení slibuje vskutku mnoho. Pomalu to působí dojmem, že si budeme při hraní myslet, že na hřišti jsou reální hráči čekající na naše komandování. Jen aby na ty jejich pohyby správně reagovali i rozhodčí, jejichž verdiktům padl za oběť nejeden ovladač. To již brzy zjistíme.


DALŠÍ

CGwillWin