Resident Evil Re:Verse se odkládá

Resident Evil Re:Verse se odkládá
00:50, 16.07.2021

Po odkladech několika velkých titulů se nám dostává odkladu i jednoho kusu menšího. Tentokrát posun oznámil Capcom se svou multiplayerovou řeží Resident Evil Re:Verse. Toto dílko do nemrtvého univerza mělo být po Resident evil: Resistance dalším pokusem přivést do Resiho multiplayerovou složku a zacílit tak na širší publikum. Hru má na svědomí opět studio NeoBards Entertainment, které mělo ve vývoji právě Resistance. Ten byl součástí remaku Resident Evil 3: Nemesis.

V rámci Re:Verse jsme se měli ujmout role jednoho z hrdinů z kompletní série, kteří se se měli utkat na nám známých místech v nemilosrdném deathmatchi pro 4-6 hráčů.. Po zabití se každý hráč měl změnit v jedno z monster a s využitím jeho schopností rozházet střeva ostatních soupeřů po širokém okolí. Takový byl alespoň původní plán.

Dnes nicméně Capcom oznámil posun až na rok 2022. Důvodem pro posun jsou podle studia pokračující práce na titulu za účelem doručení co nejlepšího herního zážitku hráčům. Jinými slovy by se dalo říci, že proběhlá beta byla propadák a monstra tak musí zpět do laborek, aby se překopalo co se dá a příště to snad bude lepší. Nezbývá tak než držet palce a uvidíme co nemrtvého se na nás vrhne v příštím roce.

Hráčům posledního dílu Village,jehož měl být Re:Verse součástí, tak nezbývá nic jiného než si kódy k aktivaci hry schovat a napjatě čekat a nebo si hru prozatím alespoň aktivovat ve svých knihovničkách.


DALŠÍ

CGwillWin