akce
Timemelters, kombinácia akcie a RTS sa chystá na Kickstarter

Timemelters, kombinácia akcie a RTS sa chystá na Kickstarter
08:46, 28.07.2021

Po dlhšej dobe tu máme zase nejaký ten koncepčný hybrid a to v podobe projektu Timemelters od indie štúdia Autoexec Games. Toto dielo by sa najlepšie dalo charakterizovať ako akčná RTS s istými korekciami vedúcimi k čo najlepšiemu zážitku. Hráte za čarodejnicu menom Teagan, ktorá sa snaží zastaviť záhadné povstanie nemŕtvych a to všetko v temnej krajine Hogendale.

Všetko je brané z pohľadu tretej osoby a s kamerou za ramenom tak máte k dispozícii množstvo šikovných schopností, od vracania času späť - aby ste mohli hrať spolu so svojím minulým ja, oživovania mŕtvych, verbovania stromov - aby ste mlátili nepriateľov, stavania múrov, odstreľovania zloduchov magickými energetickými lúčmi až po nastavovanie portálov na teleportovanie po mape. Plná hra bude obsahovať viac ako 20 misií v príbehovej kampani, ktoré môžete riešiť samostatne alebo v online kooperácii.

A teraz to najpodstatnejšie, na dokončenie diela je nutné vybrať nejaké tie peniaze na viac a tak sa autori rozhodli rozbehnúť Kickstarter kampaň (stane sa tak čoskoro). Ak by ste chceli tento netradičný mix žánrov vidieť priamo v akcii odporúčam vám trailer pod čiarou.


DALŠÍ

CGwillWin