Vigor zahajuje sezónu 9 a potěší speciálně české fanoušky

Vigor zahajuje sezónu 9 a potěší speciálně české fanoušky
07:22, 19.08.2021

Vývojáři z největšího českého herního studia Bohemia Interactive oznamují příchod již deváté sezóny do jejich populární looter-shooter akce Vigor. Velký update s podtitulem „Stalkers“ je k dispozici přesně 2 roky od prvního vydání této populární free-to-play akce. Kromě vylepšení technické stránky hry, ještě vyváženějšího gameplaye a nového arsenálu, potěší update speciálně také tuzemské příznivce – do hry přibyla česká lokalizace.

S nadcházejícím updatem dostanou hráči na všech platformách (Xbox, PlayStation a Nintendo Switch) do rukou nové hračky v podobě granátů vhodných k vyčištění uzavřených prostor a útočné pušky A74-KSU s krátkou hlavní, která je extrémně účinná zejména v boji zblízka. Hráči na new-gen konzolích jistě docení technické vylepšení hry umožňující plynulé hraní v 60 snímcích za vteřinu.

„Vigor běžící na 60 fps je jen začátek. Možnosti, které přinášejí konzole PS5 a Xbox Series X, nám v blízké budoucnosti umožní vytvářet ještě lepší herní zážitky. Díky jejich dodatečnému výkonu se naši hráči mohou samozřejmě těšit i na líbivější grafiku," říká Johanny Clerc-Renaud, Lead Programmer hry Vigor.

Vigor nyní i česky
Na četná přání „domácích“ fanoušků přinese nový update do hry také českou lokalizaci.

„Češtinu jsme si do hry přáli přidat už dlouho – přece jen jsme české studio. Náš nový tým byl pro její vývoj extrémně zapálený, posledních pár měsíců jsme ji pečlivě pilovali a věříme, že naši hráči budou nadšeni," vysvětluje Filip Štastný, Marketing & Brand Manager titulu Vigor.

Oslavte narozeniny Vigoru společně s vývojáři

Jak již bylo zmíněno, nové velké sezónní rozšíření přichází do hry Vigor v době, kdy titul slaví své druhé narozeniny. Ty se budou slavit také na speciálním streamu s vývojáři, kde zazní spousta zajímavých informací z historie vývoje hry, jejího nového updatu i ohledně budoucnosti Vigoru.

Kdo jsou Stalkers?

Devátá sezóna představuje plížící se děti apokalypsy. Stalkeři jsou mistři přežití v divočině. Navíc jsou vybaveni ničivými granáty a smrtící A74-KSU. Pohybujte se s nimi neslyšně napříč krajinou a objevte všechny jejich schopnosti!

Update Vigor Season 9: Stalkers do hry přináší:
o Nové Battle Pass vybavení s post-apo tématikou
o Granáty
o Útočnou pušku A74-KSU
o Omezení friendly fire a nové odměny (v Elimination módu)
o 60 fps na nových konzolích
o Českou lokalizaci

DALŠÍ

CGwillWin