Bloodborne se vrací, možná

Bloodborne se vrací, možná
02:57, 13.10.2021

Nabruste sekáčky, kosy nebo všechno ostří co máte po ruce. Údajně se blíží znovu čas lovu. Alespoň to tvrdí novinář Colin Moriarty v rámci svého podcastu Sacred Symbols a následně to uvedl na svém twitterovém účtu.

Mělo by se přitom jednat o remake, který má na starosti studio Bluepoint, které excelovalo remakem Demon´s souls za které sklidili pouze slova chvály. Byla by škoda tak jejich talentu nevyužít a vzhledem k tomu, že s Dark Souls již dostalo svůj remaster, alespoň co se prvního dílu týká, je sáhnutí po Bloodborne vcelku logickým krokem.

Novinář však šel v rámci podcastu ještě dál a prohlásil, že studio přímo chystá pokračování téhle temné řezničiny. O tom se již spekulovalo vzhledem ke skutečnosti, že studio se stalo nedávno další akvizicí společnosti Sony. Více o jejich plánech ale zatím nevíme. Vzhledem k tomu, že značka původně není jejich ale studia From Software, působil by takový krok vcelku rozpačitě. Na druhou stranu, možné je vše.

Ať už je to pravda nebo ne, jistotou zůstává, že od duchovních otců a matek Souls her nás čeká příští rok vyhlížený Elden Ring. Zdali naváže na úspěchy jeho předchůdců si musíme ještě chvíli počkat.


DALŠÍ

CGwillWin