Zombie akcia UNDYING je vonku

Zombie akcia UNDYING je vonku
12:34, 20.10.2021

Otvorená mapa, survival prvky, zombie, kvalitný príbeh a mnoho ďalšieho. Takto by sa dala charakterizovať práve vydaná značka UNDYING od štúdia Vanimals, ktorá prichádza v podobe Early Access na Steam a Epic Games Store. Jej cena je niečo málo cez 15 Eur a ak by ste sa okrem pustenia si traileru nižšie chceli o hre dozvedieť viac, určite si skúste prebehnúť jej prednosti vypísané nižšie.

Undying spája žáner survivalu s plnohodnotným príbehom v jedinečnom rodinnom baličku. Prostredníctvom zručností, craftingu a boja proti zombíkom sa musíte dostať do bezpečia skôr, než vás ovládne infekcia Anling. V zmesi s víziami z minulosti a temnými snami musí Anling odovzdať vedomosti matky svojmu synovi a dať mu nádej do budúcna v nie práve prívetivom prostredí.

  • Jedinečný systém zručností, ktorý kombinuje Anlingove činy so schopnosťou Codyho prežiť.
  • Boj na diaľku a zblízka proti zombíkom ako tím matky a syna. Čím viac bojujete, tým viac Cody nachádza svoju silu.
  • Vyrábanie a zachraňovanie dostatočného vybavenia na cestu cez desiatky máp. Hlboký príbeh o sile a nádeji v rámci apokalypsy.


  • Hra Undying má premiéru v službe Early Access pre Steam a Epic Games Store. Plná štartovacia verzia bude k dispozícii na Nintendo Switch, XBOX a PlayStation, Android a iOS v roku 2022.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin