Euro Truck Simulator 2: Ibérie Speciální edice na cestě do Pyrenejí

Euro Truck Simulator 2: Ibérie Speciální edice na cestě do Pyrenejí
13:02, 12.11.2021

Příznivci veleúspěšného herního simulátoru nákladní přepravy Euro Truck Simulator 2 od studia SCS Software se dočkali nového rozšíření Ibérie Speciální edice. V něm zavítají do vzdálených Pyrenejí, kde na ně čekají nová města, nové typy krajiny i nové výzvy. Se svým truckem se tak podíváte do Madridu, Lisabonu, Málagy a Olhãa, ale i do sluncem vyprahlých oblastí, zelených jehličnatých lesů a malebných horských městeček s nezapomenutelnými úzkými uličkami.

Klik pro zvětšení (Euro Truck Simulator 2: Ibérie Speciální edice na cestě do Pyrenejí)

– Projedete se pouští Tabernas, které se často říká „jediná poušť pevninské Evropy“, a propojíte Pyreneje se zbytkem Evropy díky dodávkám ze zdejších rušných přístavů.

– Budete rozvážet automobilové součástky i celá auta z různých automobilek do přepravních terminálů a užívat si přestávky na odpočívadlech a čerpacích stanicích vytvořených tak, aby připomínaly své skutečné protějšky.

– Prohlédnete si památky všech tvarů a velikostí, od středověkých hradů po sochy slavných osobností, a užijete si spektakulární pohled na pobřeží a ještě slavnější „Gibraltarskou skálu“, která se nachází na druhé straně zálivu od pobřežního města Algeciras.

– Odemknete si úspěchy na službě Steam, které jsou dostupné pouze v Pyrenejích.

Ve speciálním krabicovém vydání najdete:
DLC ETS2: Ibérie
DLC Special Transport
DLC Spanish Paint jobs Pack
DLC Portuguese Paint jobs Pack
tištěný oboustranný plakát

Euro Truck Simulator 2: Ibérie Speciální edice vyjde 7.12.2021 ve verzi s českými titulky.


DALŠÍ

CGwillWin