Terminator: Resistance dostane nové príbehové rozšírenie

Terminator: Resistance dostane nové príbehové rozšírenie
18:30, 23.11.2021

Anglické vydavateľstvo Reef Entertainment sa aktuálne, trocha nečakane, pochválilo s oznámením nového DLC pre svoju kritikou strhanú ale hernou komunitou docenenú hernú adaptáciu univerza Terminator.

DLC pre Terminator: Resistance bude k dispozícii na digitálne zakúpenie v službách Steam a PlayStation Store na celom svete 10. 12. 21. Tí, ktorí už vlastnia Terminátora na PlayStation 4 môžu bezplatne prejsť na verziu pre PlayStation 5.

Expanzia ANNIHILATION LINE pokračuje v polovici príbehu hlavnej kampane Terminator: Resistance. Hnutie odporu práve porazilo svojho prvého Infiltrátora, ale pre Jacoba Riversa nie je čas na oddych. Od samotného Johna Connora prišiel rozkaz, že má pomáhať pri vyšetrovaní Northridge Outpost, civilnej osady, ktorá sa záhadne odmlčala. Nižšie si môžete pozrieť samotný trailer k DLC ANNIHILATION LINE (4 hodiny nového obsahu).

Napínavý, akciou nabitý originálny príbeh s viac ako 4 hodinami nového obsahu, ktorý hlbšie prenikne do histórie Jacoba Riversa a zavedie hráčov do nových oblastí postapokalyptickej Kalifornie. Bojujte bok po boku s ikonickým hrdinom odboja Kyleom Reesom a pomôžte mu stať sa mužom, ktorý obetuje všetko v záujme lepšej budúcnosti. Navyše sa zoznámte s ďalšími postavami, ktoré sú exkluzívne súčasťou DLC, a prežite Kyleove vízie budúcnosti, ktoré ste videli vo filme Terminátor.

Vydajte sa za líniu paľby, keď prekročíte smrtiacu líniu vyhladzovania Skynetu, a vykonajte dôležitú misiu, aby ste strojom zasadili smrtiaci úder. Vyzbrojte sa rozšíreným arzenálom zbraní a bráňte sa proti nepriateľom, ktorých ste doteraz vo videohre Terminátor nevideli, ako napríklad T-600 a HK Centurion.

Vďaka dynamickému vizuálnemu spracovaniu navrhnutému tak, aby využívalo výkon PS5, sa ponorte do budúcnosti po Súdnom dni intenzívnejšie než kedykoľvek predtým. S ovládačom DualSense pocítite každý impulz plazmovej pušky, zatiaľ čo na počítači si môžete vychutnať najväčšiu možnú snímkovú frekvenciu a rozlíšenie vďaka technológii AMD FidelityFX Super Resolution.


DALŠÍ

CGwillWin