Fortnite vítá novou kapitolu příběhu a Spider-Mana

Fortnite vítá novou kapitolu příběhu a Spider-Mana
01:21, 06.12.2021

Sobota se pro mnoho hráčů po celém světě nesla na vlně velké události. V rámci Fortnite totiž byla uzavřena druhá příběhová kapitola, která opět přinesla bláznivé změny a samozřejmě predikovala začátek třetí kapitoly, kde je doslova vše vzhůru nohama.

Celosvětovému hernímu fenoménu se nedá upřít jedno, snaží se nebýt za žádnou cenu obyčejnou masovou multiplayerovou střílečkou což se mu zatím poměrně dost daří. A vývojáři místo spánku na vavřínech i nadále chystají nový a nový obsah, aby do své pomyslné sítě nalapali další a další hráče a udrželi v ní ty staré. A to právě i díky příběhu.

Na konci druhé kapitoly byla poražena Cube Queen a s ní zastavena invaze emzáků, což je možné zpětně zkouknout ve vydaném 12 minutovém videu. Co je ovšem podstatnější, že v rámci celé bitvy byl celý ostrov otočen a nově se ten podíváme na jeho Upside Down zónu, kde ovšem nečeká žádný Demogorgon (alespoň prozatím), ale zbrusu nová neokoukaná mapa.

Ta má nabídnout mimo jiné nové postavy, přičemž jednou z nich je právě pavouk z Marvelu v rámci battle passu, včetně jeho novinářské redakce. Přibýt mají časem, ale i jiné postavy. Kromě toho hra nově umožní houpání na laně pro rychlejší přesuny (díky Spidey) skluzy na laně, ale i náladové počasí v podobě tornáda.

Nově přibyde také získávání bodů do battle passu v rámci miniher, které budou po mapě rozesety. Hráči rovněž dostanou možnost postavit si vlastní kemp, resp. stan, kde se budou léčit a přezbrojovat. A jako malý bonbonek na závěr koruna pro vítěze. Kdo v rámci zápasu korunu vyhraje, bude v dalším matchi získávat více XP a pokud vyhraje znovu, tak i speciální emote. Dobrý lov.

A co vy? Hrajete už nejnovější Fornite nebo vás ani tentokrát nezlákal a dál nad ním budete lámat hůl?


DALŠÍ

CGwillWin