Ubisoft oznamuje další velkou expanzi pro Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft oznamuje další velkou expanzi pro Assassin’s Creed Valhalla
17:48, 14.12.2021

Společnost Ubisoft oznámila, že další velké rozšíření pro Assassin’s Creed® Valhalla s názvem Dawn of Ragnarök vyjde 10. března 2022, přičemž vlastníci původní hry si ho budou moci pořídit samostatně za cenu 39.99€. Dále došlo k představení Assassin’s Creed Crossover Stories, dvojice příběhů s Eivorem a Kassandrou, které jsou k dispozici už dnes. Oba příběhy jsou zdarma dostupné pro majitelé základních her a nabídnou jeden příběh s Eivorem a Kassandrou v Assassin’s Creed Valhalla, a jeden s Eivorem a Kassandrou, nebo Alexiosem v Assassin’s Creed Odyssey.

Dawn of Ragnarök jako další velká expanze za kterou primárně stojí studio Ubisoft Sofia pokračuje v dodávání obsahu i v druhém roce dodatečné podpory hry Assassin’s Creed Valhalla. V tomto rozšíření si Eivor musí přijmout svůj osud jako Ódin, severský bůh války a moudrosti. Trpasličí království Svartálfheim se rozpadá a mezi tím vším chaosem se Ódinův milovaný syn Baldr dostává do zajetí nezničitelným ohnivým obrem Surtrem. V Dawn of Ragnarök budou hráči schopni využívat nových božských schopností na jejich cestě skrz legendární vikinskou ságu, jež je tentokrát zavede na zoufalou cestu za záchranou v mytologickém světě kontrastů.

Ti fanoušci, kteří si Dawn of Ragnarök pořídí mezi 13. prosincem a 9. dubnem obdrží balíček Twilight Pack a zároveň budou mít okamžitý přístup do základní hry. Tento exkluzivní bonus obsahuje následující herní předměty: Dellingr's Envoy Raven Skin, Havardr Lynx Mount, Twilight Gear Set a Algurnir Dane Axe Weapon.

Na právě oznámených Assassin’s Creed Crossover Stories pracují studia Ubisoft Quebec a Ubisoft Montreal, jedná se o první cross-game spolupráci v historii série. Tyto příběhy hledají odpověď na otázku, co se stane, když se potkají dva Assassin‘s Creed hrdinové? Právě zkoumání jejich propojení v prostoru a čase poskytne hráčům jedinečný příběhový zážitek. Assassin’s Creed Crossover Stories jsou dostupné zcela zdarma pro majitelé původních her už dnes, kdy si jeden příběh mohou zahrát v Assassin’s Creed Valhalla a jeden v Assassin’s Creed Odyssey. Tyto příběhy zkoumají propojení mezi hrdiny těchto her, kdy nabídnou nová prostředí k objevování i košatou příběhovou linku.

Pro příběh v Assassin’s Creed Valhalla – A Fated Encounter – je potřeba dosáhnout 4. úrovně vaší vesnice a dokončit quest „A Wise Friend“, v němž Eivor pomůže Valce se usadit v Ravensthorpe. Pro příběh v Assassin’s Creed Odyssey – Those Who Are Treasured – hráči musí dokončit první kapitolu a dorazit na území Megaris. Nicméně doporučujeme, abyste dokončili tři příběhové oblouky (Rodina, Kult Komos a Mytologie) pro vyhnutí se spoilerům.

Assassin’s Creed Valhalla od týmu Ubisoft Montreal nabízí hráči podmanivý zážitek hraní za Eivora, legendárního vikinského válečníka, který je vyhnán z Norska nekonečnými válkami a mizejícími zdroji během 9. století. Hráči mohou zažít nemilosrdný bojový styl vikinských válečníků s vylepšeným bojovým systémem a užít si tak nové herní mechanismy jako nájezdy a útoky na pevnosti, budování vlastní vesnice i vylepšený systém postupu a úpravy zbraní.

Svět v Assassin’s Creed ovlivňují politické aliance, bojová rozhodnutí nebo rozhodnutí během konverzací. Hráč musí vážit svůj další krok tak, abych ochránil domov klanu i svoji budoucnost.

Titul Assassin’s Creed Valhalla je dostupný na platformách Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia a na PC prostřednictvím Ubisoft Store a Epic Games Store. Hráči si také mohou předplatit služby Ubisoft+ na PC, Stadia and Amazon Luna.


DALŠÍ

CGwillWin