Cože? Želvy ninja ve Fortnite?

Cože? Želvy ninja ve Fortnite?
01:12, 10.01.2022

Opět jenom čistá spekulace, která se během víkendu objevila na webu. Epic Games údajně podepsali smlouvu se společností Paramount (neplést Proboha s naší Paramount Network), která by nám měla přinést nový nabušený filmový obsah do už tak rozměrné nabídky Fortnite.

Pro začátek bychom se údajně měli dočkat hrdinů našeho dětství a sice Michelangela, Donatella, Raphaela, a Leonarda neboli Ninja želv. Jak bývá zvykem, určitě se při podepsání smlouvy s tak velkou společností nejedná o jediné postavy, kterých bychom se mohli dočkat a v závěsu by časem došlo i na další hrdiny nebo padouchy ať už od ninjů nebo z jiného univerza pod palcem společnosti.

Ačkoliv se nejedná o první cross over, otázkou zní jak moc by se to promítlo do současné sezony, kde prim hraje Spider-man. Ohledně toho se totiž šeptá, že bychom se měli dočkat na scéně Green Goblina a X-menů. Zdali by se tak zapojili do případného boje se zlem i želvy nebo by byli součástí další fáze hry se teprve uvidí. Raději bych spíše věnoval jinou sezonu jim s eventem zaměřeným na Trhače než aby jen případně přicmrndávali v nějakém společném boji proti nové neznámé hrozbě.

A co vy? Hráli byste za želváky, Třísku, April nebo Trhače? A nebo vás napadá milion jiných postav, které byste uvítali ve hře raději?


DALŠÍ

CGwillWin