Total War: Warhammer III je nyní v prodeji

Total War: Warhammer III je nyní v prodeji
18:59, 17.02.2022

Společnost SEGA Europe Limited a studio The Creative Assembly Limited s radostí oznamují uvedení hry Total War: Warhammer III na počítačích se systémem Windows. Warhammer III je hra ohromných rozměrů a představuje nový vývoj oblíbené herní série Total War vycházející ze slavné stolní válečné hry Warhammer Fantasy Battle společnosti Games Workshop.

Warhammer III hráčům představuje svět v průběhu kataklyzmatického boje o moc mezi smrtelníky a démony, v němž se každý snaží buď zachránit umírajícího boha, nebo jej připravit o moc. Ve hře lze hrát za sedm různorodých ras – poprvé v historii videoher také včetně Velké Kataje a Kisleva – a mezi její převratné funkce patří například kampaň Říše Chaosu, hra pro až osm hráčů a uzpůsobitelný legendární šlechtic princ démonů s RPG prvky.

Další novinkou v rámci her Total War je prologová kampaň, jež je ideální pro nové hráče nebo ty, kteří si chtějí připomenout mechaniky hry. V tomto módu se hráči naučí základní a pokročilé techniky generálství a zapojí se do příběhu, který pokračuje hlavní kampaní. „Jsme nesmírně hrdí, že jsme dokázali vytvořit jednu z nejkomplexnějších velkolepých strategických her v dějinách série Total War,“ řekl ředitel hry Ian Roxburgh. „Jedná se sice o poslední hru trilogie, ale zároveň o pouhý začátek nesmrtelné cesty hry Total War: Warhammer III.“

V rámci hry Warhammer III vychází také balíček rasy Ogre Kingdoms, jenž do hry hned od počátku přidává další dva legendární šlechtice. Hráči mají možnost vést armádu obřích válečníků a divých příšer na cestě za pleněním, zlatem a masem pro jejich bezedná břicha. Jako bonus za včasné zakoupení hry bude tento obsah první týden od vydání k dispozici zdarma pro všechny hráče, kteří vlastní hru Warhammer III. Předplatitelé Game Passu pro PC, kteří během stejného časového období propojí své účty Microsoft a Total War Access, se také mohou připojit k hodování a válčení. Víc informací najdeš na stránce s nejčastějšími dotazy.

V sérii Total War bylo prodáno přes 37 milionů her, které mají měsíčně více než 1,5 milionu aktivních hráčů. Warhammer III vychází během vrcholu popularity série. Vývojářské studio Creative Assembly se stalo největším herním studiem ve Velké Británii. Neustále se rozšiřuje a vyvíjí hned několik nových her.


DALŠÍ

CGwillWin