hw
Nové trate do Mario Kart 8 sú už vonku

Nové trate do Mario Kart 8 sú už vonku
11:25, 18.03.2022

Jedným z veľkých prekvapení, v rámci noviniek chystaných pre konzolu Nintendo Switch, sa stala DLC expanzia do stále nesmierne populárnej a hranej osmičky zo série Mario Kart. Výsledkom je 48 remaster tratí čerpajúcich z bohatej histórie tejto pretekárskej arkády, ktoré si Nintendo rozdelilo do šestice balíčkov.

Ten prvý prichádza práve dnes a stačí len ak budete mať predplatené členstvo Nintendo Switch Online + Expansion Pack a nie je nutné ďalších platieb. Samostatne vás balíček príde na sumu cca 25 Dolárov. Jednotlivé expanzie sa budú vydávať postupne a to až do konca roku 2023 a fungujú v online ako aj offline forme. Na ich spustenie je nutné vlastniť základnú hru a samozrejme systém Switch.

První balíček nabídne Golden Dash Cup a Lucky Cat Cup, v nichž hráči poznají eskalátory a výlohy ve Wii Coconut Mallu, budou se vyhýbat padajícím balvanů v N64 Choco Mountain, spěchat skrz řvoucí dav v 3DS Toad Circuit, vznášet se nad mraky v GBA Sky Garden či cestovat skrz husté zácpy v DS Shroom Ridge. A vůbec poprvé si budete moci vybrat svoji vlastní cestu na tratích Tokyo Blur, Paris Promenade a Ninja Hideaway z Mario Kart Tour.


DALŠÍ

CGwillWin