Novinky ze světa Farming Simulatoru 2022

Novinky ze světa Farming Simulatoru 2022
09:33, 30.03.2022
Druhý balíček bezplatného obsahu

Už na konci února vyšlo v patchi 1.3. spousta nového obsahu včetně nové značky Ploeger, nových strojů, nového oblečení a skutečného merchandise. Vydavatel a vývojář GIANTS Software přináší další spoustu obsahu v už druhém bezplatném update pro Farming Simulator 22. Hráčům tak stačí jen základní hra a mohou farmařit s až 8 novými stroji, přičemž jeden z nich ještě ani není na trhu!

Ploeger AT 5104 LNMS
Hardi NAVIGATOR 4000
Kotte PQ 32.000
Krampe Big Body 750 S
Fendt PowerFlow 30FT
Massey Ferguson PowerFlow 30FT
Fendt IDEAL ParaLevel
Massey Ferguson IDEAL ParaLevel

Stroje Fendt IDEAL ParaLevel a Massey Ferguson IDEAL ParaLevel navíc přináší skvělou novou funkci. Elektrický kompenzátor svahu umožňuje hlavicím těchto kombajnů dynamicky kopírovat svah terénu.

Precizní farmaření ve Farming Simulator 22: Bezplatné DLC přinese v dubnu nové funkce

Virtuální farmaření bude brzy ještě serióznější, neboť Farming Simulator 22 se dočká celé řady technologií precizního farmaření v rámci bezplatného DLC. Na základě iniciativy značky John Deere z roku 2020 s finanční podporou EIT Food, přední evropskou iniciativou pro inovaci potravin, vydá vydavatel a vývojář GIANTS Software bezplatné DLC Precision Farming na PC a konzole 19. dubna. Tento balíček představuje senzory plodin, systém hodnocení životního prostředí a další nové funkce, které prohloubí hratelnost.

Bezplatné DLC Precision Farming bude klást důraz na snížení dopadu na životní prostředí v zemědělství a přidá senzory plodin a proměnlivé osení, proměnlivou likvidaci plevele a také proměnlivou míru aplikace organických hnojiv. Nové skóre životního prostředí pomůže hráčům zvýšit udržitelnost farem a výnos díky výběru chytrých technologií, které toto DLC přinese.

Tohle všechno přijde nad rámec funkcí počáteční verze pro Farming Simulator 19, která položila základy díky tomu, že zavedla druhy půd, vzorkování půdy, proměnlivou míru hnojiva a ekonomickou analýzu. Stávající funkce se vrátí a budou ještě vylepšené: Například hráči budou mít možnost získat za poplatek mapy půd od provozovatele služeb, což jim ušetří čas, protože nebudou muset dělat vzorky půdy sami.

„Jsme hrdí, že jsme aktivní součástí tohoto důležitého projektu,“ říká Thomas Frey, kreativní ředitel v GIANTS Software. „Jelikož Farming Simulator 22 je dosud tou nejrozsáhlejší zemědělskou simulací a od vydání prodal už víc než tři miliony kusů, hodláme nejen efektivně propagovat udržitelnou technologii precizního farmaření, ale také našim oddaným fanouškům přineseme hlubší hratelnost.“

Součástí projektu je řada dalších partnerů z Evropské unie: Na propagaci této technologie spolupracují Univerzita v Hohenheimu (Německo), Univerzita v Readingu (Velká Británie), Grupo AN (největší cereální korporát ve Španělsku) a Ústav zvířecí reprodukce a potravinového výzkumu v rámci Polské akademie věd.

Soutěž vinic a vydání prvního placeného DLC Antonio Carraro

Do 7. dubna mohou hráči sdílet své nejoblíbenější pohledy s příběhem/popisem ze svých vinic na sociálních sítích Farming Simulatoru (link).

První placené DLC přichází do Farming Simulatoru 2022 se jménem Antonio Carraro. Toto rozšíření obohacuje podnikání s vinicemi a loukami a přináší deset nových traktorů od historického výrobce Antonio Carraro. Tyto nové vozy dovolí hráči manévrovat ve speciálních podmínkách strmých svahů a úzkých uliček typických pro olivové sady a vinice. Výborný výhled a malý okruh otáčení umožní hráči dosáhnout na každé hrozno. Perfektní jsou k tomu i speciální otočné sedačky řidiče dovolující farmáři změnit směr během chvilky.

DLC Antonio Carraro Pack je k dispozici jen digitálně na platformy PC, Mac, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One a Stadia.


DALŠÍ

CGwillWin