World of Tanks slaví rok na Steamu

World of Tanks slaví rok na Steamu
00:00, 20.05.2022

Hra World of Tanks je ve službě Steam již celý rok, a to znamená, že je čas na oslavu! Od 13. do 23. května se hráči na Steamu mohou zúčastnit výroční akce, užít si zajímavé aktivity ve hře a získat ikonický britský tank Cromwell B úrovně VI jako součást bezplatného DLC Lightweight Fighter Pack (v hodnotě €17.99).

Oslavujte s tankisty na celém světě

Ve hře World of Tanks ve službě Steam mohou hráči ovládat tanky 11 různých národů a více než 600 vozidly, prozkoumávat jedinečné mapy z celého světa a zdokonalovat své schopnosti v různých herních režimech, které jsou výzvou pro týmovou spolupráci nebo individuální taktiku.

Posilte svou stáj tankem Cromwell B

Narozeninová oslava se samozřejmě neobejde bez dárků, a proto se společnost Wargaming rozhodla, že každý, kdo se do oslav zapojí ve službě Steam, si bude moci rozbalit svůj vlastní dárek: britský tank Cromwell B úrovně VI. To znamená, že všichni začínající velitelé získají příjemné vozidlo připravené k boji jako součást balíčku DLC v hodnotě 17.99 EUR zdarma! Ale proč je taková radost ho hrát?

Slavný britský tank Cromwell je super zábavný díky své slušné rychlosti, pohyblivosti a rychlému nabíjení. Tankisté mohou obcházet nepřátele a vydávat se na pomoc spoluhráčům nebo jen rychle spotovat z jedné strany mapy na druhou. Cromwell B umožňuje různé styly hry a může být jazýčkem na vahách mezi vítězstvím a porážkou!

DLC Lightweight Fighter Pack obsahuje Cromwell B, 100% posádku s velitelem, 700 000 kreditů a další. Hráči si mohou balíček zdarma vyzvednout ve službě Steam od 13. května 19:00 středoevropského času do 23. května 19:00 středoevropského času pomocí tohoto odkazu.

Plňte bojové mise a získávejte žetony k výročí!

V sekci MISE v garáži najde každý hráč speciální výroční mise, které budou k dispozici až do konce akce 23. května. Misí je celkem pět a lze je plnit postupně. Tankisté budou po dokončení těchto misí odměněni celou řadou skvělých věcí a speciálními výročními žetony, přičemž odměny v podobě žetonů lze použít k nákupu různých výročních odměn, jako např: Garážová místa, spotřební materiál, kredity, univerzální příručku pro posádky, 2D styl Flora a další. Kromě toho by hráči měli navštívit také herní obchod, protože tam na ně čeká balíček s překvapením.


DALŠÍ

CGwillWin