Letní update World of Warships s Transformers

Letní update World of Warships s Transformers
10:25, 21.06.2022

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář her World of Warships a World of Warships: Legends, tento týden spustil aktualizace pro své dvě námořní MMO hry. World of Warships na PC znovu představuje aktualizovaný bitevní režim Convoy spolu s novou, hráčem vybranou mapou Faerských ostrovů a také třetí pokračování spolupráce se značkou TRANSFORMERS od Hasbra. Kromě toho si hráči na konzolích ve hře World of Warships: Legends mohou při vstupu do technologického stromu zkoumat panevropské torpédoborce a zkusit štěstí v nové pětitýdenní kampani Lucky Six se 100 milníky.

Panevropské a prémiové americké lodě ve hře World of Warships: Legends

Červnovou aktualizaci konzolovýchLegends odstartuje příchod panevropských torpédoborců z předběžného přístupu, které zakotví v technologickém stromu, a to s nově zavedenou úrovní VII Östergötland. Tato řada lodí, která je nyní k dispozici pro výzkum, disponuje rychlými torpédy a působivými děly.

V nové pětitýdenní kampani Lucky Six se 100 milníky mají hráči s aktivní podporou admirality možnost získat torpédoborec třídy Fletcher třídy Black úrovně VII s rychle nabíjecími děly nebo letadlovou loď Independence úrovně V s těžkými střemhlavými a torpédovými bombardéry.

Na závěr hry World of Warships: Legends je nová mise a časově omezený projekt Bureau na oslavu Dne nezávislosti. V rámci oslav se kromě jiných vzácných lodí vrátí také Oklahoma!

Ve World of Warships se znovu objevují Transformers

World of Warships zahajuje svou nejnovější aktualizaci návratem bojového režimu Konvoj z aktualizace 0.10.8. Dva náhodně rozdělené týmy, které bojují v týmech po 12 lidech s loděmi VIII. až X. úrovně, se zúčastní útoku a obrany konvojů nákladních lodí ovládaných umělou inteligencí na jedné ze šesti různých map. Po výběru hráčů na podzim loňského roku se v této aktualizaci World of Warships představuje zbrusu nová mapa Faerských ostrovů. Boje na této nové mapě, která je k dispozici pro lodě vyšších hodností, se budou odehrávat na pozadí zasněžených horských masivů zasazených do strmých břehů Faerských ostrovů.

Řada modelů amerických torpédoborců, přítomných od vydání hry, byla výrazně vylepšena. Mahan, Benson, Fletcher a Gearing budou přepracovány, přičemž aktualizace 0.11.6 přinese další z těchto aktualizovaných amerických lodí a rozšíří je o modely Sampson, Wickes, Clemson, Nicholas, Farragut a Sims.

Vedle vylepšení těchto modelů byly od začátku roku přepracovány i vizuální efekty v celé hře. Patří mezi ně zásadní vylepšení HD textur a zdokonalení lokálních efektů počasí na 8 mapách, stejně jako nové efekty střelby z děl, výbuchů hlubinných bomb pod vodou a na ostrovech a výbuchů letadel na palubách zničených letadlových lodí.

Autoboti, rozjeďte se! Společnosti Wargaming a Hasbro se spojily v legendární spolupráci třetí značky, která představuje slavnou sérii TRANSFORMERS, vše zremixované pro World of Warships PC a World of Warships Legends. Obsah z této spolupráce bude nyní dostupný v obou verzích hry, přičemž předchozí kosmetika a odměny budou k dispozici pro více lodí.


DALŠÍ

CGwillWin