hw
Nintendo Switch Oled získává Pokémon edici

Nintendo Switch Oled získává Pokémon edici
09:36, 09.09.2022

Občas se stane, že některá hra je v očích společností tak výjimečná , že si zaslouží svojí vlastní edici konzole pro kterou vychází. U PlayStationu jsme se tak mohli setkat například s limitkami inspirovanými Star Wars Battlefront nebo Spider-manem. Nintendo Switch zase v minulosti vsadilo na Zeldu nebo Maria.

Nyní se Nintendo rozhodlo sáhnout po lety prověřené značce Pokémon, která nás provází už více jak 20 let. V listopadu pod tuto značku navíc přibyde další titul s názvem Pokémon Scarlet/Violet. A právě této hře bude věnována i nová edice konzole. V základu půjde o klasickou OLED verzi, která ovšem oproti původní variantě bude mít červený a fialový Joy-Con na kterých budou zároveň znaky akademií Naranja a Uva. Největší změnou však projde dokovací stanice, které budou vévodit pokémoni Koraidon a Miraidon na bílém podkladu.

Z vypuštěného traileru vyplývá, že nové Nintendo bude dostupné od 4. listopadu, přičemž podle stránek společnosti bude cena handheldu 359,99 dolarů (při současném kurzu 8797,32 korun) . Klasický OLED však stojí v e-shopu 9090 korun (JRC). Můžeme tak spíše počítat s vyšší cenovkou jako v případě edice OLED Splatoon 3, která stojí 9 690 korun.

Najde se tu někdo, kdo by na Switchi hrál nějakou hru s Pokémony případně uvažuje o koupi této limitované edice?


DALŠÍ

CGwillWin