Oznámen titul Tales of Symphonia Remastered

Oznámen titul Tales of Symphonia Remastered
15:42, 19.09.2022

Přední vydavatel a vývojář videoher Bandai Namco Europe S.A.S. oznámila Tales of Symphonia Remastered, remasterovanou verzi jednoho z nejoblíbenějších příběhů Tales, která vyjde začátkem roku 2023.

Původní Tales of Symphonia, která vyšla v roce 2003, dojala hráče po celém světě hlubokým a fascinujícím příběhem. Tales of Symphonia Remastered přináší tuto klasiku zpět s HD vizuálními vylepšeními, herními vylepšeními a novými funkcemi. Vydání titulu je plánováno na PlayStation®4, Xbox One a Nintendo Switch™ a bude kompatibilní s PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Klik pro zvětšení (Oznámen titul Tales of Symphonia Remastered)

Klik pro zvětšení (Oznámen titul Tales of Symphonia Remastered)

V Tales of Symphonia Remastered budou jak zkušení fanoušci, tak nováčci této franšízy sledovat cestu Lloyda Irvinga a jeho přátel, kteří se snaží zachránit Sylvarant a Tethe'alla, dva neoddělitelně propojené světy, kde znovuzrození jednoho znamená úpadek světa.druhého. Hráči zažijí hluboký příběh s roztomilými postavami v bohatém a živém světě spolu s krásnými cutscénami podobnými anime, které navrhl renomovaný umělec Kosuke Fujishima.

Hráči budou moci prožít tento příběh buď sami, nebo až se čtyřmi hráči během bitev, s řadou bojových strategií a systémů, jako jsou komba, která volně kombinují různé dovednosti a kouzla. Mystic Artes se silnými efekty, a Unison Attack, koordinované techniky, které mohou rozpoutat silné série útoků.


DALŠÍ

CGwillWin