Legendární Sackboy míří na PC

Legendární Sackboy míří na PC
21:50, 21.09.2022

Ačkoliv si mnoho z nás myslelo, že dřív zamrzne peklo než Sony začne portovat svoje exkluzivity na PC, zdá se že opak je pravdou a démoni si začínají pomalu chystat brusle a hokejky.

Klik pro zvětšení (Legendární Sackboy míří na PC)

Celý proces přitom začal poněkud nenápadně v roce 2020 kdy se z PlayStationu přesunul na PC Horizon: Zero Dawn. Trend následně pokračoval a tak se uctívači klávesnice a myši časem dočkali titulů jako Days Gone., Death Stranding, Detroit: Become Human. Posledními bombami, které na PC rozmetali obchody byl God of War a Spider.man.

A zatímco se mluví i o portu cenami ověnčeného a hráči vychvalovaného Ghost of Tsushima, pomalu se objevují náznaky, že Jima Sakaie předběhne hrdina z nejlegendárnějších. Na počítače totiž zřejmě přichází hadráček Sackboy.

Klik pro zvětšení (Legendární Sackboy míří na PC)

Jen málokdo z hráčů PlayStationu by roztomilou figurku ze série Little Big Planet neznal. Hadrový panáček nebo panenka oblékaní do roztodivných kostýmků a zachraňující říši snění a představivosti byli původně hrdiny hned tří dílů LBP Postavička se časem stala tak slavnou, že ještě před vydáním PlayStation 5 bylo oznámeno, že Sackboy se vydá na svoje zatím největší dobrodružství. A právě Sackboy: A Big Adventure se nyní chystá vzít na dobrodružství i počítačové pařmeny.

Klik pro zvětšení (Legendární Sackboy míří na PC)

Ačkoliv nebylo zatím nic oficiálně oznámeno, objevili se již náznaky, že hra je těsně před ohlášením a to v databázi Steamu. Již dříve do ní přibyla sekce, která má údajně odkazovat na tvůrce hry Sumo Digital. Na Steamu se zároveň objevila Ikonka se Sackboyem a v "balíčku" který by měl titul v databázi údajně představovat byly čerstvě přidány achievementy a jazyky hry. Od příchodu roztomilé hračky nás tak zřejmě dělí už jen pár kroků.

Kdo z vás se už s věčně vysmátým hrdinou setkal a kdo by si se po jeho boku na PC poprvé utkal s Vexem, králem nočních můr?


DALŠÍ

CGwillWin