hw
HyperX přináší vylepšený herní headset Cloud Stinger 2

HyperX přináší vylepšený herní headset Cloud Stinger 2
08:59, 05.10.2022

HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr v oblasti her a esportu, dnes oznámil vydání vylepšené herního headsetu HyperX Cloud StingerTM 2 pro hráče. Nová sluchátka Cloud Stinger 2, která nabízejí charakteristický komfort a odolnost HyperX díky měkké paměťové pěně a prémiové kožence, obsahují prostorový zvuk DTS® Headphone:X® Spatial Audio1 pro vylepšenou prostorovost 3D zvuku a přesnost lokalizace. Díky minimalizaci hmotnosti bez snížení celkového výkonu nabízí sluchátka Cloud Stinger 2 lehký komfort s působivým zvukem, ideální pro dlouhé herní seance a chatování s přáteli.

„Přinášíme nový a vylepšený přírůstek do naší oblíbené řady headsetů Stinger a jsme nadšeni, že můžeme tuto řadu rozšířit o Cloud Stinger 2," řekla Bianca Walter, obchodní manažerka společnosti HyperX pro region EMEA. „Cloud Stinger 2, který nabízí další možnost headsetu špičkové kvality vybaveného působivými funkcemi pro funkčnost i pohodlí, zůstává věrný kvalitě a pohodlí svých lehkých předchůdců – nyní se zvukem DTS Headphone:X pro lepší ponoření do hry."

Cloud Stinger 2 si zachovává základy původního modelu HyperX Cloud Stinger a zároveň je zdokonaluje tak, aby vyhovovaly ještě širšímu spektru hráčských potřeb. Sluchátka váží méně než 300 g a jsou navržena pro kvalitní uživatelský zážitek se skvělým zvukem a lehkým komfortem. Cloud Stinger 2 využívá velké 50mm měniče, které poskytují čistší zvuk, a náušníky otočné o 90 stupňů pro přizpůsobivé usazení a pohodlí kolem krku během přestávek. Headset je také vybaven snadno přístupnými ovládacími prvky zvuku na náušníku a otočným flexibilním mikrofonem s funkcí potlačení šumu pro větší pohodlí, snížení šumu v pozadí a čistou kvalitu hlasu.

Dostupnost

Herní headset HyperX Cloud Stinger 2 je nyní k dostání v síti prodejců za doporučenou maloobchodní cenu 1750 Kč. Další informace naleznete na produktové stránce herního headsetu HyperX Cloud Stinger 2. Ceny na stránkách HyperX.com se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Vzhledem k současné situaci s COVID-19 může u společnosti HyperX dojít ke zpoždění produktů a dodávek. Společnost HyperX přijímá veškerá možná opatření ve spolupráci s partnery, aby minimalizovala dopad na své zákazníky a zajistila dostupnost produktů a jejich včasné dodání.

Technické specifikace HyperX Cloud Stinger 2:
Sluchátka
Driver: Dynamický, 50 mm s neodymovými magnety
Provedení: Přes ucho, circumaurální, uzavřená konstrukce
Frekvenční odezva: 10 Hz – 28 kHz
Impedance: 32 Ω
Citlivost: 97.5 dBSPL/mW při 1 kHz
T.H.D.: ≤ 2%
Typ rámu: Plast
Polštářky na uši: Paměťová pěna a prvotřídní koženka
Mikrofon
Element: Elektretový kondenzátorový mikrofon
Polar pattern: Obousměrný, s potlačením hluku
Frekvenční odezva: 100 Hz – 15.6 kHz
Citlivost: -40.5 dBV (1 V/Pa při 1 kHz)
Připojení a funkce
Připojení zvuku: Kabelové připojení 3,5 mm (4pólové CTIA)
Zahrnutý virtuální prostorový zvuk: DTS Headphone:X
Ovládání zvuku: Ovládání zvuku na kabelu
Další
Váha: 275 g
Délka a typ kabelu: 2m kabel headsetu, 15cm kabel rozbočovače PC
DALŠÍ

CGwillWin