Mario + Rabbids Sparks of Hope sa blíži, sledujte nový trailer

Mario + Rabbids Sparks of Hope sa blíži, sledujte nový trailer
09:29, 12.10.2022

Od vydania Mario + Rabbids Kingdom Battle, čiže vydareného mixu medzi TBS a akčnou adventúrou, už ubehlo viac než päť rokov a spolupráca medzi Ubisoftom a Nintendom môže v rámci tejto IP pokračovať veselo ďalej.

Už budúci piatok (20. 10. 2022) sa totižto, a opäť exkluzívne na Nintendo Switch, predstaví priame pokračovanie s názvom Mario + Rabbids Sparks of Hope, ktoré bude postavené na rovnakom koncepčnom základe, avšak s oveľa väčším dôrazom na detaily ako aj jednotlivé gameplay možnosti. A aký bude tentokrát príbeh? Entita menom Cursa šíri temnú hmotu príhodne nazývanú "Darkmess" a súčasne hľadá energiu titulných Iskier, bytostí vytvorených fúziou Lumasov a Rabbidov, čím súčasne uvrhne galaxiu do chaosu. Mario a jeho priatelia musia cestovať do rôznych svetov, aby obnovili mier v galaxii, zachránili Iskry a porazili Cursu a jej drzých prisluhovačov. Tentokrát sa však pripoja noví spojenci vrátane Bowsera, ktorý chce od Cursy získať späť svoju ukradnutú armádu prisluhovačov.

A teraz si už môžete pustiť spomínaný trailer, ktorý sa obsahovo zameriava práve na vyššie opisovanú dejovú linku - budete to tak celé mať aj s peknými obrázkami. Jediné čo mne osobne v gameplay forme sequelu tejto značky chýba je možnosť priamej kooperácie, na ktorú Ubisoft opäť pozabudol.


DALŠÍ

CGwillWin