Diablo: Immortal má nový problém

Diablo: Immortal má nový problém
12:37, 24.10.2022

Nepovedený start a hořekování ohledně padajícího lootu při průchod hrou po dokončení příběhu. Mobilní verze Diabla po svém zpuštění zkrátka neměla na růžích úplně ustláno. Po prvotních ohlasech a skandálech se však hra ztratila z hledáčku médií a žila si svým klidným životem, kdy generuje do pokladničky Blizzardu miliony dolarů. Nyní je však na mušce znovu a opět kvůli in-game obsahu.

DI má momentálně okolo 30 milionů hráčů celosvětově, kteří se nebojí často utrácet reálné peníze za nějaký ten elektronický content. Zdá se, že ne vždy však dostanou co chtějí. Tentokrát je problém s předmět, konkrétně drahokamem Blessing of the Worthy, jehož původní popisek sliboval nositelům v kombinaci s dalšími věcmi udílet poškození ve výši necelé třetiny zdraví postavy. Háček byl v tom, že damage se nepočítal nakonec z celkového zdraví, ale aktuálního, což může být ve výsledku vcelku brutální rozdíl.

Klik pro zvětšení (Diablo: Immortal má nový problém)

Po upozornění došlo ze strany tvůrců k vyjádření a omluvě společně s přislíbem vydání aktualizace. S tím ovšem komunita nebyla úplně spokojena a tak někteří z hráčů požadují vcelku logicky vrácení peněz. Na to ovšem společnost prozatím nijak nereagovala.

Ačkoliv cením omluvu ze strany studia (nic jiného v tomto případě při troše vychování ani nezbývalo), s ohledem na špatný popis i když nezáměrný by se mi jako logické jevilo refundování s ohledem na sumu 160 dolarů, kterou bylo třeba pro koupi baličku pro získání a vylepšení předmětu utratit. Čistě teoreticky by šlo místo vrácení reálných peněz nabídnout jiný předmět podobného charakteru nebo herní měnu v přiměřené částce. Prozatím se však herní komunita ničeho takového nedočkala a možná ani nedočká.

Máme tu nějaké hráče mobilního Diabla? A kupujete in-game předměty za reálné peníze?


DALŠÍ

CGwillWin