Záblesk nádeje - Age of Empires II: Definitive Edition sa pravdepodobne blíži na konzole Xbox

Záblesk nádeje - Age of Empires II: Definitive Edition sa pravdepodobne blíži na konzole Xbox
14:35, 25.10.2022

Kdo miluje stratégie, tak strašne ako ja, tak dnes pravdepodobne môže buchnúť šampanské. Samozrejme sa bavím hlavne o hráčoch, ktorých primárna orientácia je konzolová. Ja, ako mladý zobák, som sa zamiloval do jednej konkrétnej stratégie a to Age of Empires II. Bohužiaľ v roku 1999 nemal každý herné PC a ja som samozrejme patril k tejto sorte obyvateľstva, takže som túto hru hltal hlavne z dvojstránkovej recenzie časopisu Score alebo Level.



Neskôr sami pošťastilo a dostal som sa ku konzole PlayStation 2, na ktorú AoE II vyšla - jednalo sa o jeden z mojich najlepších zážitkov na konzoli PS2. Dnes, som o "pár" rokov starší, herné PC už nie je taký problém ale moja láska ku konzolám zostala. Preto sa aj dnes, pre mňa titul Age of Empires stáva nedostupným titulom a preto je pre mňa správa, ktorú chcem s vami zdieľať o to radostnejšia.

Dnes bola ohodnotená hra Age of Empires II: Definitive Edition ratingovou agentúrou PEGI s tým, že by hra mala byť vydaná na konzole Xbox Series S/X ešte dnes! Áno, počuli ste správne ešte dnes!

Všetko do seba zapadá pretože dnes na večer je plánovaný krátky Microsoft event k 25 výročiu titulu Age of Empires. Dočkáme sa teda dnes konečne titulu alebo dokonca titulov Age of Empires na konzole? Budeme vás informovať ale minimálne ja si držím palce!

DALŠÍ

CGwillWin