Age of Empires II: Definitive Edition – Chronicles: Battle for Greece

Age of Empires II: Definitive Edition – Chronicles: Battle for Greece
08:40, 18.10.2024

Rádi bychom vás informovali o oznámení dalšího DLC pro Age of Empires II: Definitive Edition s podtitulem Chronicles: Battle for Greece. Jde o výpravné rozšíření, v němž se hráči přenesou do éry vrcholné antiky, jehož datum vydání bylo stanoveno na 14. 11. Rozšíření vychází z klasického systému hratelnosti, nabídne přepracované vizuální prvky a zaměřeno bude na epické příběhy postav.

První kapitola, Battle for Greece, představí tři nové civilizace: Achaimenovce, Atéňany a Sparťany v kampani s 21 scénáři doplněnými o atraktivní dabing, animované prostřihy a mnoho dalšího.

Na vývoji rozšíření Battle for Greece, prvním dílu Chronicles, jsme spolupracovali se společností CaptureAge. Doufáme, že tento nový výpravný zážitek nenechají ujít jak milovníci strategií, tak nadšenci do historie.

Age of Empires II: Definitive Edition je dostupná pro konzole Xbox Series X|S, Xbox One, PC s Windows 10/11 a Steam, a také v cloudovém hraní Xbox. Hru samozřejmě najdete taktéž v nabídce předplatného Game Pass. Více se o novém rozšíření se dozvíte na stránkách série Age of Empires.


DALŠÍ

CGwillWin