Nahliadnite do vývoja The Lord of the Rings: Return to Moria

Nahliadnite do vývoja The Lord of the Rings: Return to Moria
07:52, 26.10.2022

Projekt The Lord of the Rings: Return to Moria, ktorý pred pár mesiacmi oznámila nezávislá spoločnosť Free Range Games po boku vydavateľa menom North Beach Games sa včera opäť pripomenul a to špeciálnym Livestreamom, ktorý si môžete pozrieť o pár riadkov nižšie. Pripomeňme si však teraz o čom táto IP vlastne má byť.

Hra ako taká je určená predovšetkým milovníkom slávnych diel 7 Ways to Die a Stranded Deep, ktoré práve zastrešuje vyššie spomínaný vydavateľ. Jej dejové zasadenie sa datuje do štvrtej éry letopisov Stredozeme, kedy je Sauron zničený a je preto nutné nanovo vybudovať napríklad aj trpasličie kráľovstvo Khazad-dûm.

V tomto momente prichádzate do oblasti Morie aby ste po boku priateľov trpaslíkov začali stavať svetlú budúcnosť pre svoju rasu. Cez to všetko, že hrozba zo strany Saurona je už preč, nebezpečenstvo aké na vás číha v hlbokých podzemných chodbách nie je možné zanedbať. Tento budovateľský simulátor má poháňať komplexný manažment v rámci surovín a rovnako tak dôležitého rozdeľovania úloh - dokonca nebude chýbať ani temná atmosféra plná strachu.

Členovia Free Range Games, Dr. Corey Olsen "The Tolkien Professor" a Nerd of the Rings sa hlboko ponorili do najnovších aktualizácií okolo prebiehajúceho vývoja titulu. Lore hry, zasadený do Štvrtého veku Stredozeme, sa dostáva do centra pozornosti a dotýka sa tém vrátane toho, v ktorom bode Pán prsteňov: Návrat do Morie zapadá do časovej osi, ako bude v hre zobrazená trpasličia história a spoločnosť, aké "drobné" detaily sa tím snaží integrovať, aby bol zážitok pre milovníkov lore skutočne autentický, a aké potenciálne nebezpečenstvá čakajú na hráčov hlboko v baniach Morie. Okrúhly stôl odhalil aj nové prostredia spolu s bohatstvom a zdrojmi, ktoré ukrývajú pre náročných trpaslíkov, herné prvky vrátane plánov na prispôsobenie postavy prostredníctvom komplexného Dwarf Creatora a spôsob, akým sa pomocou procedurálneho generovania zabezpečí, že každé dobrodružstvo do neznáma bude jedinečným zážitkom.

Príbeh hry The Lord of the Rings: R. R. Tolkiena, ktorý vytvoril fantastický svet Stredozeme. Hráči, ktorých do Mlžných hôr povolal lord Gimli Lockbearer, preberajú kontrolu nad družinou trpaslíkov, ktorí majú za úlohu získať späť stratenú korisť z trpasličej domoviny Moria - známej ako Khazad-dûm alebo Dwarrowdelf - v hlbinách pod ich nohami. Ich výprava si bude vyžadovať odvahu, ponoria sa hlboko do baní Morie, aby získali späť jej poklady. Hráči spoja svoje sily, aby prežili, vyrábali, stavali a preskúmali ikonické, rozľahlé bane. Odvážni dobrodruhovia budú musieť byť ostražití, pretože na nich čakajú tajomné nebezpečenstvá.

Klik pro zvětšení (Nahliadnite do vývoja The Lord of the Rings: Return to Moria)

Klik pro zvětšení (Nahliadnite do vývoja The Lord of the Rings: Return to Moria)

Klik pro zvětšení (Nahliadnite do vývoja The Lord of the Rings: Return to Moria)


DALŠÍ

CGwillWin