Nový Deus Ex je pravdepodobne blízko

Nový Deus Ex je pravdepodobne blízko
08:57, 02.11.2022

Embracer Group nedávno odkúpila štúdio Eidos Montrel, ktoré v minulosti patrilo na špičku vývojárskych štúdií vo svete. Ak si nespomínate na to, aké hry má toto štúdio na svedomí tak pre pripomenutie uvediem tituly Deus Ex, Thief alebo nedávny nie zas tak úspešný Gurdians of the Galaxy.



Jason Schreier, známy videoherný špekulant, prišiel s informáciou, že štúdio na niečom pracuje. To by asi nebolo až také prekvapenie vzhľadom na to, že všetky ohlásené projekty štúdio dokončilo a vydalo ale čo je pomerne prekvapivé je fakt, že by sa mohlo jednať o pokračovanie úspešnej série Deus Ex. Nadpis tohto článku je ale pravdepodobne malinko prehnaný, pretože informácia znie, že hra je v rannej fáze vývoja. Inými slovami na pokračovanie Mankind Divided si ešte asi nejaký ten rok počkáme.

Čoho by sme sa ale mohli dočkať skôr je titul Fable. Hovoríte si čo má spoločné first-party titul Fable s vývojármi s Eidos Montreal? Microsoft pred nedávnom požiadal o pomoc s vývojom reštartu tejto značky práve štúdio Eidos Montrel. Takže nezostáva nič iné, len sa tešiť.

DALŠÍ

CGwillWin