Seriál The Last of Us dostáva prvé recenzie

Seriál The Last of Us dostáva prvé recenzie
15:44, 10.01.2023

Ikonická herná séria The Last of Us, ktorá bude už navždy spätá so značkou PlayStation, sa už o pár dní (16. 1. 2023) dočká svojej prvej seriálovej hranej adaptácie. Dobre viete, že ide o tvorbu stanice HBO, tak ako určite dobre poznáte ústredné mená samotných predstaviteľov a preto tu nebudem chodiť okolo horúcej kaše a prejdem rovno k veci.

Prvé názory odbornej verejnosti, aj keď v prípade niektorých web stránok by sme o tomto kategorizovaní mohli polemizovať, sa už dostávajú do éteru. Známy herný portál IGN malo možnosť vidieť celú prvú sériu a ohodnotilo ju číslom 9 s tým, že sa môžeme tešiť na vernú adaptáciu so silným elementom čo do bohatej atmosféry. Malo by to vraj tešiť úplných nováčikov a rovnako tak znalcov pôvodného príbehu, čo je dozaista silné tvrdenie a budeme si ho musieť overiť na vlastné oči. Tak či onak, téma zombie vraj nebola nikdy tak dobre seriálovo spracovaná, čo uviedol web Variety a napríklad taký Empire nešetril číslami a rovno tam strelil plný počet.

Ako to už tak ale býva, nie všetci recenzenti boli vo vytržení a je tu pár názorov, čo doslova spochybňujú tvrdenia o vernej adaptácii. Týchto hlasov je však voči zvyšku oveľa menej a tak bude určite rozumnú vyčkať, až to HBO pustí oficiálne von.


DALŠÍ

CGwillWin