Co se stane, když se roboti vzbouří proti svým tvůrcům?

Co se stane, když se roboti vzbouří proti svým tvůrcům?
08:46, 02.02.2023

Atomic Heart, akční RPG odehrávající se v šílené utopii alternativního světa po druhé světové válce, odhalilo zbrusu nové záběry v podrobném gameplay traileru. Podívejte se na video a připravte se na zběsilou akci v bláznivém a vizuálně ohromujícím světě!

Dnešní „gameplay overview trailer“ vás zavede do srdce filmové střílečky, která září nejen bojem, ale také příběhem, dechberoucími scenériemi, barvitými postavami a pokročilými mechanismy.

V nelítostných bitvách a výbušných střetech se utkáte se zlotřilými roboty, obřími a děsivými stroji a zmutovanými tvory. Pomocí bojových schopností své experimentální energetické rukavice a svého arzenálu čepelí a špičkových zbraní bojujte o život ve výbušných a divokých střetech. Přizpůsobte svůj bojový styl každému protivníkovi. Kombinujte schopnosti a zdroje, využívejte prostředí, vylepšujte si vybavení a překonejte všechny výzvy v boji proti šílené umělé inteligenci.

Díky třem úrovním obtížnosti záleží jen na vás, jak moc atomový zážitek chcete mít, ať už jste hardcore hráč toužící po náročnější akci, nebo dobrodruh, který chce prozkoumávat neznámé a strašidelné prostředí a nechat se pohltit poutavým příběhem.

Atomic Heart, které vyvíjí Mundfish a vydává Focus Entertainment, dorazí 21. února 2023 na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a digitálně na PC. Za předobjednávku hry získáte exkluzivní skiny zbraní! Vrhněte se do pokřiveného otevřeného herního světa a bojujte proti narušeným strojům a mutantům díky dvěma jedinečným skinům pro sekeru a elektrickou pušku.


DALŠÍ

CGwillWin