Vyskúšajte demo slovenského Bushido Blade

Vyskúšajte demo slovenského Bushido Blade
09:38, 08.02.2023

Pred dvomi dňami sa rozbehol tradičný Steam Next Fest a to znamená, masovú ochutnávku demo verzií na zaujímavé projekty budúcnosti. Z toho masívneho pretlaku vám dnes vyberáme skúšku slovenskej bojovej hry Die by the Blade, ktorú vyvíja Košické štúdio Triple Hill Interactive. Inšpiráciu kultovým Bushudo Blade dokážete vypozorovať takmer pri každom zábere.

Hra Die by the Blade, sa odohráva v ohromujúcom samuraipunkovom svete, kde si hráči musia vybrať z radu tradičných japonských zbraní a určiť si súbor pohybov, bleskovo odrážať údery súperov pomocou dynamickej bojovej mechaniky a to všetko na jeden zásah. Demo predstaví herné režimy 1v1, 1vsAI, Vs Local a Vs random online.

Demo Die by the Blade ponúka celkovo tri hrateľné postavy z hry: Yoshiho, potulného samuraja, ktorý žije svoj život v službách miestnych obyvateľov, Butterflyho, bojovníka odporu proti americkej technologickej korporácii Praxis, a Nakamuru, tieňového veliteľa a obávaného bojovníka verného Ashikaga Daimyo. Po výbere svojho bojovníka si vyberte zbraň, katana alebo wakizashi a pustite sa do brutálneho boja 1v1 v troch rozmanitých lokalitách inšpirovaných samurajským punkom.


DALŠÍ

CGwillWin