hw
Limitovaná edice herního příslušenství SteelSeries na motivy Destiny 2: Lightfall

Limitovaná edice herního příslušenství SteelSeries na motivy Destiny 2: Lightfall
16:04, 16.02.2023

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních a esportových periferií, KontrolFreek, výrobce doplňků k příslušenství, a Bungie, tvůrce MMO hry Destiny 2, představují limitovanou edici herního příslušenství, které oslavuje vydání rozšíření s názvem Lightfall.

Limitovaná edice byla inspirována paletou barev a atmosférou velkoměsta Neomuna a přenáší tak sci-fi svět hry Destiny do reálného života prostřednictvím headsetu Arctis 7+, myši Aerox 5 Wireless, podložky pod myš QcK Prism XL a KontrolFreek gripu na ovladač. Při nákupu těchto produktů získá hráč jako bonus exkluzivní herní skiny do hry.

SteelSeries Arctis 7+ Destiny 2: Ligthfall Edition

Bezdrátový headset nabízí čistý zvuk a kvalitní mikrofon na všech herních platformách a operačních systémech včetně PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Mac, Android a Oculus Quest 2. Využívá bezdrátový USB-C adaptér pro bezztrátový přenos s nízkou latencí přes 2,4GHz síť.

Lehká a přitom velmi pevná konstrukce s ocelovým rámem a flexibilním hlavovým mostem zajistí maximální pohodlí při dlouhých herních seancích. Sluchátka disponují více než 30hodinovou výdrží baterie a jsou vybavena funkcí ChatMix pro snadnou úpravu poměru hlasitosti. Ovládání je dostupné přímo na náušnících, z jednoho lze pak také vytáhnout ClearCast mikrofon s obousměrnou charakteristikou pro potlačení okolního hluku a LED indikátorem ztlumení.

Spolu s headsetem jsou k dispozici kódy pro získání speciálně navržených vizuálních vylepšení ve hře Destiny 2.

Klik pro zvětšení (Limitovaná edice herního příslušenství SteelSeries na motivy Destiny 2: Lightfall)

SteelSeries Aerox 5 Wireless Destiny 2: Ligthfall Edition

Velmi lehká multižánrová herní myš s hmotností pouhých 74 g poskytuje dlouhou 180hodinovou výdrž na baterii a funkci rychlého nabíjení, kdy 15 minut nabíjení znamená 40 hodin hraní. Bezdrátová technologie Quantum 2.0 a Bluetooth znamená širokou kompatibilitu.

Myš nabízí 9 programovatelných tlačítek a kvalitní optický senzor TrueMove Air pro maximální přesnost. V balení jsou opět dostupné kódy pro speciální herní prvky.

Klik pro zvětšení (Limitovaná edice herního příslušenství SteelSeries na motivy Destiny 2: Lightfall)

SteelSeries QcK Prism XL Destiny 2: Ligthfall Edition

Dvouzónové RGB podsvícení zdobí kvalitní a funkční 4 mm tlustou podložku optimalizovanou pro přesné sledování pohybu myši s nízkým i vysokým DPI. Její velkorysá plocha 900x300 mm nabízí hráčům dostatek prostoru pro takřka neomezené pohyby. Nechybí kódy odemykající bonusy ve hře.

Klik pro zvětšení (Limitovaná edice herního příslušenství SteelSeries na motivy Destiny 2: Lightfall)

SteelSeries Arctis Nova Pro Booster Pack Destiny 2: Ligthfall Edition

Příslušenství pro nejnovější a oceňovanou řadu headsetů Arctis Nova se skládá z unikátních magnetických krytů náušníků a flexibilní čelenky představující hlavový most. Kompatibilní je s headsety Arctis Nova Pro a Nova 7. K dispozici jsou exkluzivně na SteelSeries.com a BungieStore.com

KontrolFreek Performance Thumbsticks Destiny 2: Ligthfall Edition

Laserem upravený design a fialové barevný nádech byly inspirovány symbolikou rozšíření Lightfall hry Destiny 2. Dvě různé výšky gripů v balení umožní každému hráči zvolit si ideální kombinaci pro maximální výkon pro online hraní. Přidáním 10 mm k sériově vyráběným analogovým páčkám hráč získá lepší kontrolu, citlivost, a tedy celkovou přesnost, díky prodloužení dráhy po oblouku a snížení síly nutné pro jejich pohyb. I v případě tohoto příslušenství hráč získá kód do hry.

Další novinky

V rámci spolupráce Destiny 2 a SteelSeries vytvořili zvukoví designéři hry Destiny vlastní předvolbu v aplikaci Sonar, která umožní posunout zvukový zážitek do jiné dimenze. Sonar je špičkový zvukový software, který poskytuje hráčům svobodné nastavení zvuku prostřednictvím profesionálního parametrického ekvalizéru. Aplikace Sonar podporuje headset jakékoli značky a díky tomu je neomezená možnost ovládání zvuku ve hrách či prostorový zvuk, týmová komunikace a nastavení mikrofonu dostupné každému hráči. V rámci her lze přizpůsobit každou jednotlivou frekvenci, vytáhnout si zvuky, na kterých nejvíce záleží a získat tím výhodu oproti soupeři. Sonar je součástí ekosystému

SteelSeries GG stejně jako aplikace Moments pro snadné nahrávání, upravování a sdílení herních klipů.

Destiny 2

Ve hře Destiny 2 jsou hráči tzv. Guardians neboli strážci, obránci Last City posledního města lidské rasy ve sluneční soustavě. Hra nabízí filmový příběh, náročné kooperativní mise a řadu režimů a mnoho možností modifikace postavy včetně jejího vybavení. Rozšíření Lightfall přináší do hry společného nepřítele. Calus je zlovolný bývalý císař rasy Cabal, který se vrátil do naší sluneční soustavy spolu s Pyramids jako Disciple of the Witness – vesmírnými nepřáteli poprvé odhalenými v expanzi Destiny 2: The Witch Queen. Pomocí schopností, které přinese nová podtřída Strand, budou strážci prozkoumávat nové velkoměsto Neomuna na Neptunu, které je pod útokem Calovy tajemné a smrtící armády Shadow Legion.

Dostupnost

Limitovaná edice produktů na motivy hry Destiny 2 je celosvětově dostupná prostřednictvím SteelSeries.com, KontrolFreek.com a BungieStore.com za doporučené koncové ceny:

- Arctis 7+ Wireless Headset | Destiny 2: Lightfall Edition za 199,99 euro

- Aerox 5 Wireless Gaming Mouse | Destiny 2: Lightfall Edition za 159,99 euro

- QcK Prism XL Mousepad | Destiny 2: Lightfall Edition za 69,99 euro
- Nova Booster Pack | Destiny 2: Lightfall Edition za 34,99 euro

- KontrolFreek Performance Thumbsticks | Destiny 2: Lightfall Edition za 19,99 euro


DALŠÍ

CGwillWin