World Update XII vás zavede na věrnou kopii Nového Zélandu

World Update XII vás zavede na věrnou kopii Nového Zélandu
09:16, 28.02.2023

Microsoft Flight Simulator World Update XII: New Zealand zve všechny k poznání všech krás, které toto tichomořské souostroví nabízí, reprodukovaných v úchvatné fotorealistické kvalitě.

Nový Zéland je perlou jihozápadního Pacifiku zrozenou z vulkanického ohně a opracovanou mořem a povětrnostními vlivy. Po celém světě je znám nádhernými vyhlídkami z nejvyššího vrcholku země, hory Aoraki (či také Mount Cook), s výškou 3724 metrů nad mořem, úchvatným fjordem Milford Sound, který spisovatel Rudyard Kipling nazval osmým divem světa, mrakodrapem Sky Tower v Aucklandu, jednou z nejvyšších budov na světě nebo početnou skupinou malých ostrovů, poloostrovů a zálivů Bay of Islands. Vychutnejte si pohled na tyto poklady Nového Zélandu z kokpitu letadla.

Vývojový tým Microsoft Flight Simulatoru shromáždil k vytvoření rozšíření World Update XII: New Zealand nejnovější geografické údaje, jako jsou satelitní snímky, letecké fotografie a digitální výškové modely. Zahrnul do nich například i filmovou lokalitu Hobbiton na Severním ostrově Nového Zélandu, která je obklopena jedinečnými přírodními krásami tohoto regionu.


DALŠÍ

CGwillWin