Two Point Campus představuje DLC School Spirits

Two Point Campus představuje DLC School Spirits
19:01, 09.03.2023

Two Point Campus se zbavuje ektoplazmy pro svůj nejnovější kurz. Two Point Studios Limited a SEGA Europe Limited s hrdostí odhalují rozšíření pro hru Two Point Campus s názvem School Spirits, které je již druhé DLC pro oblíbenou univerzitní manažerskou hru. Rozšíření bude k dispozici od 15. března pro všechny platformy.

Studenti se vydají na panství Lifeless Estate, kde obvyklé strašidelné ticho přerušil problém s paranormálními jevy. Dědička panství je sice už dávno mrtvá, ale stále nabízí dva nové živé kurzy a vy se setkáte s novými duchařskými archetypy studentů a spoustou strašidelně nových předmětů, které vám pomohou dát vašemu kampusu nový život - po životě.

Studenti však nebudou jediní, kdo bude ve vyhánění excelovat. V zbrusu nové exkluzivní úrovni se setkáte s výzvou všechny tyto přízračné pohromy "vymést" z kampusu. Takže se chopte svého věrného Ghost-Dustera a bojujte po celý školní rok, abyste udrželi svůj kampus bez duchů a pochytali jich co nejvíce! Těmto lidem bychom měli platit víc.

Na hráče čeká spousta zábavných a fantastických předmětů a musí svým studentům a učitelům poskytnout vše, co potřebují, aby se jim v akademickém roce dařilo a přežili. Hráči si mohou. Hráči, kteří si zakoupí nové DLC ode dne uvedení na trh, získají 10% slevu pro Early Adopters až do 21. března pro PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.


DALŠÍ

CGwillWin