Blíži sa vydanie gotickej akčnej RPG Hunt the Night

Blíži sa vydanie gotickej akčnej RPG Hunt the Night
16:13, 16.03.2023

Spoločnosti DANGEN Entertainment a Moonlight Games dnes spoločne oznámili, že ich hra Hunt the Night vyjde na všetkých hlavných platformách PC 13. 4. 2023, pričom verzie pre Nintendo Switch, PlayStation a Xbox sa objavia neskôr v tomto roku. Pri príležitosti tohto oznámenia bol vydaný úplne nový trailer, ktorý ukazuje doteraz nevidenú hrateľnosť a nepriateľov.

Hunt the Night je akčná RPG v retro štýle, ktorá kombinuje rýchlu a zručnú hrateľnosť s temným fantasy príbehom, 2D prieskumom a intenzívnymi bitkami s bossmi. Hráči ovládajú Vesper Blackbone, členku "Stalkerov", ktorá má na starosti nájsť kľúč k obnoveniu večného denného cyklu, čo je krok, ktorý zaženie hrôzy Noci, ktoré stále dokola vyhladzujú ľudstvo. V celom svete Medhramu musí Vesper preskúmať ruiny, prejsť kobkami plnými pascí, nepriateľov a hádaniek a úspešne splniť misie "Lovu" proti desivým obludám.

Príbeh tohto odsúdeného a dekadentného sveta je podaný prostredníctvom postáv, dizajnu sveta a zberateľských predmetov. Objavujte najrôznejšie lokácie, od starobylých katedrál a knižníc vedomostí až po stratené kráľovstvá a zdevastované plávajúce mestá. K Vesper sa pridáva jej temný náprotivok Umbra, ktorý nielenže poskytuje schopnosť teleportácie, ktorá umožňuje prístup do nových oblastí, ale stáva sa aj hybným bodom príbehu a rozprávania.

Počas prieskumu Medhramu sa Vesper môže vrhnúť cez nepriateľov a vykonávať kombá s rôznymi zbraňami na boj zblízka, ktoré majú rôzne atribúty, vrátane mečov, oštepov, pazúrov a ďalších. Hráči používajú pravú páčku na zamierenie Vesperovej strelnej zbrane, aby mohli strieľať nepriateľov z diaľky, alebo ich zblízka odstreľovať brokovnicou, čím im spôsobia veľké poškodenie. V prípade núdze uvoľnite Vesperine temné sily, aby ste získali výhodu v boji, alebo použite liečivú ružu v bezpečnej vzdialenosti.


DALŠÍ

CGwillWin