Zomrel Lance Reddick, hral v hrách ako Horizon či Destiny 2

Zomrel Lance Reddick, hral v hrách ako Horizon či Destiny 2
08:23, 18.03.2023

Aktuálne ku nám dorazila skutočne nečakaná a smutná správa. Vo veku 60 rokov opustila tento svet známa herecká osobnosť, ktorou je Lance Reddick. Tento sympatický pán a rodák z Baltimoru, bol nájdený piatok vo svojom dome v Kalifornii bez známok života. Ešte túto stredu sa mal zúčastniť premiéry štvrtej časti slávnej akčnej filmovej série John Wick, avšak bez udania dôvodu sa tam neukázal. Pritom jeden deň pred skonom zverejnil na svojom sociálnom kanále video priamo z onoho domu. Tak či onak, podľa najnovších správ zomrel úplne prirodzenou cestou a nejednalo sa tak ani o samovraždu a ani o prípadný trestný čin.

Lance Reddick za svoju bohatú kariéru stihol stvárniť obrovské množstvo vyložene charakterných rolí, kde prevažovalo stvárnenie korektných politikov alebo vysoko postavených policajných dôstojníkov. Hráči si ho môžu pamätať predovšetkým vďaka jeho stvárnení postáv v dielach ako Horizon, Horizon: Zero Dawn, Destiny 2, Quantum Break.

Naopak vo svete filmu zabodoval práve v sérii John Wick po boku Keanu Reevesa, avšak rovnako tak ste ho mohli zaregistrovať v snímkach Godzilla vs. Kong, Oldboy, Godzilla. Osobne si však myslím, že svoj talent dokázal predať najviac v televíznej/seriálovej produkcii a ja osobne na neho budem už navždy spomínať vďaka úžasnej úlohe v nemenej kvalitnom seriáli Bosch. Čo sa týka hernej témy, tak naposledy bol ústrednou tvárou Netflixovej adaptácie survival hororu Resident Evil, ktorý ale, ako určite dobre viete, dopadol viac ako zle. Česť jeho pamiatke.


DALŠÍ

CGwillWin