hw
SteelSeries spolupracuje s lokálním esportovým týmem Sinners

SteelSeries spolupracuje s lokálním esportovým týmem Sinners
09:57, 20.03.2023

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních a esportových periferií, oznamuje partnerství s lokálním esportovým týmem Sinners. SteelSeries se stává oficiálním partnerem týmu, což s sebou přináší také možnost pro hráče Sinners využívat profesionální výbavu včetně nové řady headsetů Arctis Nova, klávesnic Apex, lehkých myší Aerox či Prime a samozřejmě také legendárních podložek pod myš QcK.

„Jsem rád, že máme možnost spolupracovat se značkou SteelSeries. Hodně mě baví jejich software Sonar, kde si můžu vyladit in-game zvuk přesně jak potřebuji a jejich myška Aerox 3 Wireless byla jasná volba hned po prvním vyzkoušení,” řekl IGL týmu Sebastian “beastik” Daňo.

Klik pro zvětšení (SteelSeries spolupracuje s lokálním esportovým týmem Sinners)

Spokojenost z uzavřené spolupráce neskrýval business manager SINNERS Esports Milan Hýbl: „Vždycky jsme měli ty nejvyšší cíle. Konkurence však roste, a tak záleží na každém detailu. Právě proto jsme se spojili se světovou značkou, která vyrábí ty nejkvalitnější počítačové periferie. Pokud jde o partnery s periferiemi a esportové týmy, je to vždy složité. Výkon hráče je vždy na prvním místě, a proto jsem byl příjemně překvapen, jak byli kluci nadšení, když jsem jim řekl o potenciálním partnerství se SteelSeries. Náš CS:GO tým testoval téměř každý SteelSeries produkt, který může firma ze svého portfolia nabídnout a každý si přišel na své. Proto si SteelSeries tolik vážíme, protože u nich je hráč vždy na prvním místě. Jsem si jistý, že společně dosáhneme velkých věcí.“


DALŠÍ

CGwillWin