Sherlock Holmes: The Awakened sa blíži, sledujte nový trailer

Sherlock Holmes: The Awakened sa blíži, sledujte nový trailer
17:15, 24.03.2023

Ukrajinské vývojárske štúdio Frogwares ešte pred vydaním hry (11. 4. 2023) Sherlock Holmes The Awakened vypustilo nový trailer. V tomto hororovom dobrodružstve, v ktorom sa Sherlock stretáva s Cthulhu, sa mladý Sherlock Holmes a John Watson pustia do mrazivého a psychiku ničiaceho prípadu, ktorý dvojicu navždy spojí a poznačí.

"Jednou z najväčších zmien, ktoré sme v tomto remaku urobili z hľadiska príbehu, je to, ako sa vyvíja vzťah mladého Holmesa a Watsona. Je to náš kreatívny pohľad na to, s akými hrôzami sa títo dvaja mohli stretnúť pri svojom prvom veľkom prípade, ktorý potom upevnil ich slávne puto. A tak sme tu Watsonovi venovali oveľa viac pozornosti ako predtým. V porovnaní s pôvodnou hrou má úplne jedinečnú príbehovú líniu, v niektorých častiach hry je práve doktor plne hrateľný a nový záver je ním veľmi ovplyvnený rovnako ako Sherlockom.

Keďže Sherlock má čo dočinenia s elfskými bohmi, príšerami, kultmi a spochybňovaním svojej existencie, Watson často pôsobí ako kotva, ktorá Sherlocka zastaví, aby príliš neupadol do šialenstva. Nemohli sme však vytvoriť pocit, že Watson je len taká jednorozmerná záchranná sieť bez vlastného charakteru a chýb. Takže táto nová verzia príbehu je rovnako o nich ako o dvoch ľuďoch, ako aj o nepochopiteľných lovecraftovských obludách." - povedala Antonina Melnykova, hlavná dizajnérka príbehu




DALŠÍ

CGwillWin