Resident Evil 4 Remake poodhaľuje tajomstvo pripravovaného DLC

Resident Evil 4 Remake poodhaľuje tajomstvo pripravovaného DLC
10:16, 28.03.2023

Ak ste fanúšikom štvrtého dielu série Resident Evil určite spomínate na pomerne obsiahlu kampaň hrateľnú za Adu Wong, ktorá bola súčasťou samotnej hry po jej dohratí. Dnes sme ale v roku 2023 a tieto obrovské rozšírenia zadarmo sú minulosťou. V remaku túto časť s podtitulom Separate Ways bohužiaľ nehľadajte.



Hráči sú ale tvorovia zvedavý a u PC verzie sa pustili do pomerne obsiahleho lustrovania súborov hry. No a čo nenašli? Zložku s názvom The Another Order čo je japonský názov pre Separate Ways. O tomto rozšírení sa špekuluje už pomerne dávno, v podstate od momentu, keď sme sa dozvedeli, že táto veľmi dôležitá časť hry nebude v jej základe. Dokonca sa špekuluje, že Separate Ways bude ešte rozsiahlejšie rozšírenie, ako v originálnom titule. Uvidíme čo na to Capcom - ten sa bohužiaľ zatiaľ nevyjadril.

Klik pro zvětšení (Resident Evil 4 Remake poodhaľuje tajomstvo pripravovaného DLC)

Samozrejme môžeme očakávať, že sa špekulácie potvrdia a rozšírenie dorazí v platenej podobe. Ak ste ale fandovia bezplatných rozšírení, tak už začiatkom apríla/dubna sa do hry dostane rozšírenie The Mercenaries, ktoré je už tak nejak súčasťou každej Resident Evil hry.

DALŠÍ

CGwillWin