hw
HyperX pomáhá hráčům zůstat hydratovanými

HyperX pomáhá hráčům zůstat hydratovanými
00:49, 01.04.2023

HyperX, tým herních periferií společnosti HP Inc. a lídr značky v oblasti her a esportu, dnes oznámil headset HyperX Cloud2O Hydration Headset. Tento headset, inspirovaný často používanou herní frází "zůstaň hydratovaný", přichází právě včas na 1. dubna.

Dehydratace může způsobit bolesti hlavy a únavu, které vás při hraní oblíbených her mohou vyvést z míry. Tento poznatek vedl v herní komunitě ke zdravému sloganu "zůstaňte hydratovaní". Koneckonců, pokud se voda rovná životu a vy věříte, že hraní her se rovná životu, pak se logicky voda rovná i hraní her. Cloud2O je dokonalým řešením pro hráče, kteří často potřebují malou připomínku, aby se hydratovali ještě předtím, než začnou hrát. Během intenzivních celodenních herních seancí je snadné se rozptýlit, a proto vám Cloud2O připomene, kdy je čas se napít. Patentovaná technologie podávání od HyperX otočí pohodlně umístěnou trubičku na pití do správné polohy a umožní hráčům rychlý přístup k vybranému nápoji ze zásobníku na náušníku.

Software HyperX NGENUITY vám umožní přizpůsobit intervaly připomínek hydratace a kontrolovat stav zásobníku. Příliš se zahříváte? Můžete si dokonce nakonfigurovat NGENUITY tak, aby vás ochladil proudem vody, když překročíte prahové hodnoty vstupu mikrofonu, protože příliš zuříte.

Cena ani dostupnost tohoto vodního zázraku nebyly stanoveny. A samozřejmě se jedná o aprílové oznámení.


DALŠÍ

CGwillWin