Jarní World of Warships zve na Seychely

Jarní World of Warships zve na Seychely
01:50, 19.04.2023

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář námořní hry pro více hráčů World of Warships, se ve své nejnovější aktualizaci plaví kolem světa. Je nabitá obsahem, v loděnici si lze poskládat japonskou bitevní loď Daisen IX. úrovně, přidává se se nová exotická mapa Seychely a zbrusu nová kolekce s tématikou spojeneckých mocností druhé světové války. K tomu všemu se do hry vracejí tolik oblíbené postavy z hololive production - čtyři noví velitelé VTuberů jsou připraveni doprovázet hráče do bitvy!

Daisen spouští kotvu v loděnici

V loděnici v Kure začala nová výzva - stavba japonské bitevní lodi Daisen IX. úrovně. Daisen, který stojí pěkně na konci 34stupňového procesu stavby lodi a doprovodné řady dokonale náročných bojových misí, je skutečně důstojnou odměnou, o kterou se můžete ucházet. Tato pozoruhodná loď se může pochlubit velkou maximální rychlostí, osmi přesnými 410mm děly a čtyřmi dalekonosnými čtyřtrubkovými torpédomety, které mohou způsobit obrovské škody. Tyto silné vlastnosti více než vynahrazují méně robustní pancíř a fond zásahových bodů lodi. Na oslavu tohoto nového vzrušujícího projektu, který hráčům umožňuje být svědky stavby skutečného titána moří, byl přístav Kure vyzdoben tak, aby vytvořil náležitě slavnostní atmosféru. Dok nabízí hráčům jedinečnou příležitost vidět na vlastní oči, co všechno obnáší stavba tak velkolepé lodi.

Vyražme na Seychely

Aktualizace 12.3 rozšiřuje obzory vod World of Warships o novou mapu, která odráží tropické Seychelské ostrovy. Tato nová mapa, která se nápadně podobá hornatým ostrovům Praslin a La Digue, se zelenou a listnatou krajinou bude k dispozici pro náhodné i kooperativní bitvy. Lodě úrovně V-IX mohou soutěžit v režimu Domination se čtyřmi klíčovými oblastmi, které jsou rozesety po mapě ve dvou možných konfiguracích.

Spojenečtí hrdinové

World of Warships také vítá zbrusu novou tematickou kolekci Spojenečtí hrdinové věnovanou konci druhé světové války v Evropě. Hráči, kteří dokončí každou část, získají za odměnu odpovídající velitele spojeneckých národů, z nichž každý je vybaven 10 body dovedností. Sběratelské prvky lze nalézt v nových kontejnerech nazvaných příznačně Spojenečtí hrdinové, které lze získat za kredity a volné XP ve zbrojnici. Odměnou, která čeká na konci celé sbírky, jsou 3 dny prémiového účtu Warships - užitečné komodity, která hráčům umožňuje masivně zvýšit výdělky herních zdrojů.

Návrat Hololive production

V závěru aktualizace 12.3 se do hry vrací postavy z hololive production. Čtyři japonské virtuální blogerky (VTubers) se připojují k rozrůstajícím se řadám velitelů World of Warships, kteří jsou hráčům k dispozici. Mezi novými přírůstky, které mohou statečné kapitány doprovázet do bitvy, jsou Watson Amelia a Takanashi Kiara, každý s vlastním osobitým hlasem. Tato vzrušující spolupráce také do hry zavádí speciální postradatelnou kamufláž a pamětní vlajku.


DALŠÍ

CGwillWin