Originálny Bleak Sword DX je v predaji

Originálny Bleak Sword DX je v predaji
18:51, 08.06.2023

Strhujúca lofi bitka Bleak Sword DX je teraz k dispozícii na Nintendo Switch a PC a vyzýva hráčov, aby sa postavili na jej kompaktné, prekliate dioramatické bojiská v sérii napínavých stretnutí s úžasne krutými stvoreniami.

Hra Bleak Sword DX, novo aktualizovaná pre PC a Switch, rozširuje kritikmi oceňovanú verziu Apple Arcade o elegantné ovládanie, tri nové herné režimy a viaceré herné a grafické vylepšenia.

V dvanástich napínavých a hlboko atmosférických kapitolách musia hrdinovia zrušiť kliatbu legendárneho Bleak Sword tým, že zničia najrôznejšie desivé stvorenia naprieč utláčajúcim svetom, ovládajúc divoké zbrane a mocnú mágiu.

Hudbu k tomuto pôsobivému zážitku zložil oceňovaný skladateľ Jim Guthrie a o zvuk sa postaral známy dizajnér Joonas Turner.

BRUTÁLNÍ NOVÉ KAPITOLY

DX obsahuje všechny kapitoly z původní hry Bleak Sword a navíc tři kapitoly z DLC s novými úrovněmi a rozvržením nepřátel.

NEPŘEDVÍDATELNÉ DOBRODRUŽSTVÍ

Zcela nový modifikátor náhodných kampaní vám připraví remixovanou verzi původní hry, kde nemáte zaručeno, že postoupíte na vyšší úroveň nebo budete čelit bossům v daném pořadí.

NEDOTKNUTELNÝ

Vyzkoušejte zcela novou zkoušku ohněm Boss Rush a postavte se 12 herním bossům po sobě s jediným ukazatelem zdraví. I jeden špatný krok vás přijde velmi draho!

NEKONEČNÉ BITVY

Drsný režim Arena vás uvrhne do boje o přežití ve stylu gladiátorů. Bojujte proti čím dál obtížnějším nepřátelům a staňte se legendou hry Bleak Sword.

DYNAMICKÉ VYLEPŠENÍ HRATELNOSTI

Nové útoky, parírování a protiútoky doplňují efektivnější systém ovládání navržený konkrétně pro PC a konzoli, zatímco nepřátelé jsou díky umělé inteligenci méně předvídatelní.

STRHUJÍCÍ VYLEPŠENÍ GRAFIKY

Nové efekty post-processingu, adaptivní hloubka ostrosti a řada filtrů dodávají hře Bleak Sword DX svěží vzezření, zatímco částicové efekty, listoví a vylepšení počasí obohacují svět o novou úroveň atmosféry a strhující zážitek.


DALŠÍ

CGwillWin