Rozpútajte NFL šialenstvo vo Wild Card Football

Rozpútajte NFL šialenstvo vo Wild Card Football
10:40, 30.06.2023

Saber Interactive v spolupráci s hráčskou asociáciou NFL a OneTeam Partners s radosťou oznamuje najnovšiu časť najpredávanejšej arkádovo-športovej série Playgrounds: Futbal s divokou kartou. Táto nadštandardná videohra typu pick-up-and-play obsahuje autentickú súpisku stoviek profesionálnych futbalových superhviezd vrátane Colina Kaepernicka, Jalena Hurtsa, Patricka Mahomesa, Justina Jeffersona, T.J. Watta, Joeyho Bosu, Ja'Marra Chasea, Aarona Donalda a mnohých ďalších.

"Rozhodli sme sa vytvoriť rýchly a zábavný zážitok, ktorý je čistým adrenalínom! Wild Card Football to dokáže tým, že vás posadí do kopačiek vašich obľúbených profesionálnych hráčov a zvýši intenzitu vďaka úžasným novým herným prvkom," povedal Tim Willits, hlavný kreatívny riaditeľ spoločnosti Saber Interactive. "Spolupráca s NFLPA a OneTeam bola kľúčová pri realizácii našej vízie. Ich odborné znalosti a podpora nám pomohli vniesť do futbalu nový nádych. Nemôžeme sa dočkať, až si fanúšikovia vytvoria svoje vysnívané tímy a uvidia, ako si poradia s ostatnými tímami."
"Je to taký nostalgický návrat ku klasickým arkádovým futbalovým hrám, na ktorých mnohí z nás vyrastali a ktoré milovali. Bolo úžasné spolupracovať s tímom Saber pri zostavovaní hry," povedal Colin Kaepernick, ktorý sa objavuje na obale hry.
"Wild Card Football je akčný, zábavný a ľahko sa hrá. Sme nadšení, že môžeme v spolupráci so spoločnosťou Saber Interactive prezentovať talent a vzrušenie hráčov a vytvoriť zábavný zážitok, ktorý si užijú fanúšikovia všetkých vekových kategórií," povedal Terése Whitehead, viceprezident pre spotrebiteľské produkty a stratégiu v spoločnosti NFL Players Inc.

V súlade s tradíciou série Playgrounds spája Wild Card Football extrémnu akciu 7 na 7 s bombastickými pohybmi, štýlom a energiou. Kombinujte hráčov zo svojich obľúbených tímov a vytvorte si dokonalý tím snov, pričom si môžete prispôsobiť všetko od loga, dresov, hracích súprav a ďalších prvkov. Jedinečný systém divokých kariet umožňuje fanúšikom v okamihu zmeniť priebeh akcie vďaka špeciálnym vylepšeniam a schopnostiam porušujúcim pravidlá v rôznych herných režimoch vrátane sezónnej hry, lokálneho multiplayeru a online multiplayeru s plnohodnotným crossplayom.

  • Vytvorte si tím snov: Vyberte si zo stoviek skutočných profesionálnych hráčov v štýle Playgrounds a zostavte si dokonalý tím 7 na 7. Postupujte cez rôzne výzvy a udalosti, aby ste odomkli nových hráčov a ďalšie vzrušujúce odmeny.
  • Zahrajte si na divoké karty: Uvoľnite viac ako 150 divokých kariet a v okamihu otočte priebeh hry vo svoj prospech. Využite špeciálne pohyby, ako je privolávanie stien alebo neviditeľnosť, zvýšte štatistiky svojho tímu v rozhodujúcom momente alebo zahrajte na porušovateľa pravidiel a úplne otočte pravidlá hry.
  • Staňte sa šampiónom: Preukážte svoje schopnosti v režime sezóny pre jedného hráča, vyšplhajte sa na vrchol rebríčkov v kompetitívnom online multiplayeri s plnou crosssplay alebo vyzvite svojich priateľov doma, aby sa pochválili právami v lokálnom multiplayeri.
  • Prispôsobte si svoju družinu: Prispôsobte si logo, dresy a farby svojho tímu, vyberte si domovský štadión a potom si vytvorte jedinečné herné balíčky a balíčky divokých kariet, aby ste zdokonalili svoje stratégie na ihrisku.
  • Dohodu sprostredkovala spoločnosť OneTeam Partners, skupinový licenčný partner NFLPA, ktorý vedie ich herný biznis. "My v OneTeam sa vždy snažíme prelomiť zaužívané postupy a nájsť inovatívne herné zážitky pre našich partnerov z PA. Vieme, že fanúšikovia si zamilujú rýchlu a zábavnú hrateľnosť, ktorú Saber vytvoril v hre Wild Card Football," povedal Devin Radford, SVP hier v OneTeam Partners.

    Wild Card Football bude k dispozícii 10. 10. 2023 pre PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC prostredníctvom služby Steam a obchodu Epic Games Store.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin