hw
Xbox oznámil Game Pass Core jako nástupce Xbox Live Gold

Xbox oznámil Game Pass Core jako nástupce Xbox Live Gold
15:39, 18.07.2023

Xbox představil nové členství Xbox Game Pass Core coby nástupce Xbox Live Gold, které bude na trh uvedeno 14. září. Xbox Live už více než 20 let umožňuje lidem být v kontaktu a hrát soutěžně či kooperativně v multiplayerových online hrách. V duchu našeho dlouhodobého závazku přinášet uživatelům stále nové možnosti a výhodné nabídky propojí Xbox Game Pass Core online hraní s Game Passem a vybranými 25 tituly, mezi nimiž budou na úvod takové, jako Gears 5, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Grounded, Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited a mnoho dalších. Nové tituly pak budou přibývat v počtu dvou až tří ročně.

Předplatitelé členství Xbox Game Pass Core budou mít přístup k naší síti pro více hráčů a exkluzivním členským nabídkám a slevám, a to za částku 149 Kč měsíčně nebo 1499 Kč ročně. Díky vysoce kvalitním hrám od Xbox Game Studios a dalších partnerů si na hraní na konzolích Xbox Series X|S a Xbox One vybere každý. Stávající předplatitelé členství Xbox Live Gold nebudou muset na svých účtech provádět žádné změny, vše jim bude automaticky aktualizováno při spuštění nového předplatného.

Další informace o členství Xbox Game Pass Core a do něj zahrnuté kolekce her najdete v tomto příspěvku na blogu Xbox Wire. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte.


DALŠÍ

CGwillWin