Call of Duty přivítá Snoop Dogga a Nicki Minaj

Call of Duty přivítá Snoop Dogga a Nicki Minaj
18:00, 29.07.2023

Ve světě Call of Duty se pořád něco děje. Activision se snaží, aby měli hráči neustále nový content a a zlaťáky aby pořád padaly do kapsy. Nedávno tu byl collab s The Boys, kde jsme si mohli pořídit skiny Homelandera, Black Noira a Starlight, což mě skoro donutilo se ke hře vrátit. Ale naneštěstí už jsem byl zaháčkovaný do Diabla 4. Tedy hry od stejného corpu, tažke asi win win.

Pátá sezóna pro CoD Modern Warfare II a Warzone 2.0 však přináší ještě popkulturnější obsah a to skiny Snoop Dogga a Nicki Minaj, což má být oslava 50 let hip hopu. Jak moc to souvisí se značkou netuším, ale crossovery táhnou a jedná se jedny z nejpopulárnějších interpretů minimálně v US, což je pro CoD primární trh. Oba umělci mají na promo obrázcích hodně specifické zbraně, vede asi Nicki s neonově růžovou puškou, se kterou by se neschovala ani na Woodstocku. Snoop dostal do vínku zlato fialovou zbraň, brko mu asi nikdo nedovolil. Zabíjet lidi je zkrátka víc v pohodě než hulit, ale to už je svět ve kterém žijeme.

Klik pro zvětšení (Call of Duty přivítá Snoop Dogga a Nicki Minaj)

Kolik skiny budou stát není jasné, ale zadarmo to určitě nebude. Kromě skinů se ale můžeme těšit i na “reálný” obsah, do Warzone přijde Verdansk airport, kde si můžete vybít svou frustraci z běžné návštěvy letiště a nestát fronty na security checku. Do standartního multiplayeru přibudou nové mapy a zastřílíte si tak na farmě nebo v přístavu. Dojde i na nové zbraně, tedy všechno, co bychom čekali.

DALŠÍ

CGwillWin