hw
Představení PlayStation Portal, sluchátek Pulse Explore a Pulse Elite

Představení PlayStation Portal, sluchátek Pulse Explore a Pulse Elite
17:30, 23.08.2023

PlayStation Portal představuje zařízení pro remote play (vzdálené přehrávání), které ocení všichni hráči v domácnostech, kde chtějí sdílet svou TV nebo hrát hry na PlayStation 5 v jiných místnostech. PlayStation Portal se ke konzoli připojí pomocí Wi-Fi a obsahuje všechny klíčové funkce DualSense, včetně haptické odezvy. Jeho dominantou je 8palcový LCD displej s rozlišením 1080p při 60 snímcích za sekundu a spolu s funkcemi DualSense umožní prvotřídní zážitek, který budou mít hráči vždy po ruce.

Představena byla také Pulse Explore – první bezdrátová sluchátka pro PS5 přímo do uší, a také Pulse Elite – nová bezdrátová náhlavní souprava s výsuvným mikrofonem. Oba tyto modely splňují vysoké nároky pro přenos zvuku, které jsou standardem prémiových sluchátek profesionálních zvukařů. Hráči ocení nejen jejich design, ale i vylepšené potlačení šumu s umělou inteligencí, jež dokáže filtrovat zvuky z okolí.

Součástí dnešního velkého oznámení jsou také bližší informace k technologii PlayStation Link, pomocí které se nová sluchátka Pulse Elite a Pulse Explore připojují k PlayStation Portal.


DALŠÍ

CGwillWin