Mám odohraných 15 hodín a ani jeden bug, tvrdí hráč Starfieldu

Mám odohraných 15 hodín a ani jeden bug, tvrdí hráč Starfieldu
13:32, 28.08.2023

Budúcu stredu, presne 6. 9. 2023, sa na PC/Xbox dostane dlho očakávaný projekt Starfield od Bethesda Game Studios. Ak ste už niekedy mali tú česť hrať jednu z obrovských hier spoločnosti Bethesda, určite vám neuniklo, že po technickej stránke sa sotva jednalo o dostatočne vyladený produkt.

Vesmírna sci-fi Starfield je však pre Bethesdu a špeciálne ich majiteľa Microsoft, prelomovým dielom, keďže tentokrát dostali oveľa viac času na ladenie a to by malo znamenať, že práve Starfield by mohol byť najmenej zabugovanou hrou v ich histórii.

Na jednu stranu toto tvrdenie môžete vnímať ako účelové PR, ale keďže novinári majú momentálne možnosť projekt testovať (vrátane nás), tak sa von dostávajú pod rúškom anonymity aj ich prvé dojmy a ak im máme veriť, tak Starfield je skutočne v rámci bugov historicky najlepšou značkou predmetného štúdia. Potvrdil to priamo aj YouTuber Tyler McVicker, ktorý doslova povedal; že Starfield hrá už viac ako 15 hodín a za tento čas nenarazil na ani jeden jediný bug!

Fakt, že vývojári mali dostatok času potvrdzuje aj skutočnosť, že momentálna verzia Starfieldu je označovaná ako 1.6.35.0.


DALŠÍ

CGwillWin